Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Май » 26 » Скандал в Гданську: "Вибжеже" поділений на два "табори"...
14:46
Скандал в Гданську: "Вибжеже" поділений на два "табори"...

   Відразу по завершенню матчу "Вибжеже" - "Унія" Лєшно, в якому господарі зазнали четвертої поразки поспіль в сезоні, у закритому парку гонщики і представники місцевого клубу влаштували "безкоштовний цирк" на публіку. І все через заяву президента клубу Тадеуша Здунека, який напередодні повідомив, що Станіслав Хомські більше не буде тренером команди.

   Більше години всі бажаючі мали змогу спостерігати за сутичками між гонщиками та їхніми механіками, які розділились на два "табори" - одні виступили в підтримку наставника, інші - категорично проти того, щоб Хомські залишався... Найбільше "пінились" Пєщек, Йонассон і Мрочка, і лише якимось дивом не дійшло до справжньої бійки між ними, а завершилось все лише ласковими обмінами-словами "дуполизи" і т.д.!

   Артур Мрочка: "Набридло все! Усі - тренер, президент команди роблять все, щоб гонщики мали найнеобхідніше. А до них перед гонкою підходить Пєщек і заявляє: або гроші наперід, або не поїду гонку! Так ще й остальних під'юджують! В мене такого немає - є гроші - їду, немає - не їду... Тому-що знаю цих людей, як порядних, і що ніколи вони не підуть на обман..."

   Уже відомо, що в самому клубі проведуть розслідування інциденту, і винні обов'язково отримають покарання. Ситуацію прокоментував почесний президент клубу Тадеуш Здунек:

 - "Все те, що виникло після матчу - це абсурд. І довів до цього батько Кристіана Пєщека. Саме через нього все почалось.Він увірвався до нашої роздягальні, коли я нормально спілкувався з гонщиками. Розмова з ним відразу мала неприємний характер. Ми робили все для того, аби виграти цей поєдинок. Не вийшло... Деякі гонщики не поїхали так, як ми від них очікували. Після гонки механіки зіткнулись з батьком Пєщека, і все розпочалось. Нам потрібно трішки охолонути. В понеділок усі разом зберемось, і обсудимо як гонку, так і те, що відбулось після неї. Очевидно, що перші переговори відбулись, і завершились вони неблагополучно. Таке більше не повинно повторитись. Наслідки через це для нашої команди неминучі. Я просто прихильник дуже суворих покарань. Інші члени нашої ради трошки лояльніші до цього. Однак, не можу навіть уявити собі, щоб ця ситуація пройшла безслідно. Образили мене, тих людей, хто душу вкладає в клуб, образили також Артура Мрочку... Таке не пробачається! Покарання буде суворим, але яким саме, поки-що не скажу. Я один не можу такі питання вирішувати. Скажу точно, що батько Пєщека отримає суворе покарання, і найближчим часом ноги його не буде в закритому парку. Також обов'язково буде покараний механік Йонассона".

   За словами Станіслава Хомські, усе остаточно буде вирішено в понеділок:

 - "Я дуже великий прихильник дисципліни. І не важливо де - чи то в побуті, чи то в клубі. Мені було дуже доляче дивитись на все те, що відбулось в закритому парку, коли звичайні вболівальники почали відтягувати один від одного наших гонщиків... Стосовно того, чи залишусь в команді, все вирішиться в понеділок під час зустрічі з президентом клубу".   

 

Конкурс прогнозистів триває!

Підсумки сьомого туру і турнірна таблиця:

speedway-rivne.at.ua/news/konkurs_prognozistiv_pidsumki_somogo_turu/2014-05-26-3018

Детальні умови конкурсу:

speedway-rivne.at.ua/news/start_konkursu_prognozistiv/2014-04-22-2890

Також пропонуємо відвідати нашу сторіночку з доступною спідвейною атрибутикою!

vk.com/club70922874

speedway-rivne.at.ua/forum/27-183-1

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua
Ми в Facebook : facebook.com/speedway.rivne.at.ua

 

 

 

 

 

Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 782 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти