Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июнь » 12 » СКАНДАЛ ! ФІНАЛ ПІД ЗАГРОЗОЮ ! ! !
15:50
СКАНДАЛ ! ФІНАЛ ПІД ЗАГРОЗОЮ ! ! !
          3 вересня в Балаково, згідно календаря Міжнародної Мотоциклетної Федерації, відбудеться фінал командного чемпіонату світу серед юніорів, в якому візьмуть участь команди Швеції, Данії, Австралії та Росії. Та чи відбудеться фінал загалом???
 
        Останніми днями поширились чутки, що поїздка датської команди в Росію стоїть під великим знаком питання. Як заявив менеджер датчан, на переліт і проживання команди в Балаково потрібні 200 тисяч датських крон ( приблизно 27 тисяч євро ), в той час як федерація зможе виділити лише 50 тисяч датських крон, а на подорож своїм ходом до місця змагань і назад піде як мінімум чотири дні, що, враховуючи щільний графік гонщиків не є реальним. Датська федерація уже контактувала на рахунок цього питання з представниками ФІМ, і не виключає варіанту, що до збірної Данії можуть приєднатись команди Австралії та Швеції.
 
        Трекова комісія МФР в даний момент не володіє офіційним підтвердженням такої позиції збірних команд Данії, а також Австралії та Швеції. На думку російської сторони, будь - яка національна федерація, тим більше країн - лідерів світового спідвею, зобов'язана забезпечити участь своїх спортсменів у фінальних змаганнях.  
 
 
 
 
Категорія: Юніорські змагання |
 
Переглядів: 848 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти