Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Ноябрь » 17 » Сім років без Ігоря Марка... (+відео)
13:51
Сім років без Ігоря Марка... (+відео)
    Ігор Марко - найбільш талановитий гонщик в історії українського спідвею. Народився він 29 червня 1965 року у Червонограді. У великий спорт його привів старший брат, після смерті якого він твердо вирішив присвятити себе гонкам на гаревій доріжці.
 
   Під керівництвом Анатолія Миронова Ігор Марко у тринадцятирічному віці здобув свою першу значиму нагороду - він став бронзовим призером в особистій першості Львівщини з зимового мотокросу. Такий результат не залишився поза увагою рівненських керівників секції спідвею, які на цей час були одними з диктаторів моди на радянському просторі у цьому виді спорту. Так Ігор потрапив у великий спідвей.
 
   У складі рівненського "Сигналу" він став триразовим чемпіоном СССР (1985-1987р.р.) Також у 1986р. Ігор Марко став чемпіоном СССР в особистому заліку серед юніорів. Саме цього року він виборов титул чемпіона Європи серед юніорів, який тоді прирівнювався до світової першості, оскільки участь у змаганнях приймали спортсмени віком до 21-го року зі всієї планети. Після цього він ставав неодноразовим чемпіоном і призером першості і Кубків України. Обставини його смерті й досі залишаються в таємниці. Однак для усіх вболівальників спідвею він назавжди залишиться в їхніх серцях...
 

   Декілька днів тому на могилі Ігоря Марка був встановлений пам'ятник гонщику. 










 
 
Категорія: Інше |
 
Переглядів: 1383 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти