Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Август » 30 » "СИГНАЛ" НАЙКРАЩИЙ В РІВНОМУ
18:16
"СИГНАЛ" НАЙКРАЩИЙ В РІВНОМУ

   29 серпня на рівненському мототреці відбулись командні змагання «Відкритий кубок зі спідвею до дня міста Рівного». Перемогу у них святкувала команда «Сигнал» (Рівне), лідерами якої були Володимир і Віктор Трофимови. Про це повідомляє «ВСЕ про СПОРТ».

   Гонка викликала великий ажіотаж у колах шанувальників мотоциклетного спорту: за попередніми підрахунками на трибунах треку їх зібралося близько 10 тисяч. На доріжці вирували неабиякі пристрасті: часто між гонщиками точилася запекла боротьба, яка часто завершувалася падіннями. Саме вони стали причиною того, що із запланованих 20 стартів відбулося 18, адже почало сутеніти й гонку довелося завершити раніше.

   Однак, попри деякі організаційні моменти, чергове свято спідвею вдалося і перед заключним заїздом глядачі співали гімн України й влаштували ефектну ілюмінацію за допомоги ліхтариків мобільних телефонів. Це вкотре довело, що рівненські вболівальники найкращі і нашому місту дуже потрібен спідвей!

   Переможцями змагань стали гонщики команди з легендарною назвою «Сигнал» (Рівне), котрі здобули у свій актив 43 пункти. Володимир Трофимов здобув комплект очок у чотирьох заїздах ветеранів, а його син Віктор виграв чотири заїзди із п’яти. 8 очок у переможців здобув Станіслав Огородник (рівнянин виграв два заїзди), а польський легіонер Павел Месьонц зумів набрати 10 залікових балів. 15-річний Віктор Трофимов-молодший вкотре підтвердив, що в нього є неабиякий потенціал: у 5-му і 10-му заїздах він двічі переміг досвідченого поляка Станіслава Бужу, а поступився лише в старті під номером «13», коли швидшими за нього були Хжановські і Станіслав Мельничук.

   Друге місце дісталося ще одній рівненській команді, яка називалась «Радуга» - в честь колективу, який з 1962 по 1979 роки представляв наше місто у чемпіонатах колишнього СРСР. У звітних змаганнях «Радуга» здобула 33 пункти. В її складі виділявся 20-річний Станіслав Мельничук, котрий у 6 заїзді ефектно переміг поляків Павла Месьонца та Томаша Хжановського.

   У боротьбі за почесне третє місце успіх був за командою «Лтава» (Полтава), в складі якої стартували рівняни Володимир Омельян, Максим Росощук і Назар Федорчук. Найкращим у складі цього колективу в той вечір був Томаш Хжановські (10 пунктів). На жаль, вже в першій серії заїздів травмувався Максим Росощук – надалі замість нього на доріжку виїжджав вихованець секції спідвею Назар Федорчук. Зазнав пошкодження і ветеран полтавського мотоспорту Бахтіяр Алієв, котрого в останній серії замінив його земляк Антолій Жадан.

   Дуже слабо на рівненському мототреці виступили червоноградці Андрій Кобрин та Дмитро Мостовик, котрі так і не змогли нав’язати боротьбу своїм суперникам, причому Андрій вже в дебюті гонки допустив серйозне падіння. Єдиним переможним заїздом для «Шахтаря» став 9-й, в якому Маріуш Фірлей випередив Мельничука, Омельяна і Огородника.

   Технічні результати:

«СИГНАЛ» (Рівне) – 43
Віктор Трофимов - 13 (3,3,3,1,3)    
Володимир Трофимов - 12 (3,3,3,3)
Павел Месьонц – 10 (3,2,2,3)
Станіслав Огородник – 8 (п,3,0,3,2)

«РАДУГА» (Рівне) – 33
Станіслав Мельничук – 11 (2,3,2,2,2)
Сергій Тершак – 8 (2,2,2,2)
Станіслав Бужа – 8 (2,2,2,2)
Віталій Лисак – 6 (2,2,1,п,1)

«ЛТАВА» (Полтава) – 18
Томаш Хжановські – 10 (3,1,3,3)
Володимир Омельян – 5 (сх.,-,1,1,3)
Назар Федорчук – 3 (2,1)  
Бахтіяр Алієв – 0 (0,сх.,п/в,-)
Максим Росощук – 0 (п/в,-,-,-,-)
Анатолій Жадан – 0 (0)

«ШАХТАР» (Червоноград) – 9
Маріуш Фірлей – 4 (1,сх.,3,сх.)
Петро Федик – 4 (1,1,1,1)
Дмитро Мостовик – 1 (п,-,1,0)
Андрій Кобрин – 0 (п/в,п)
Марко Левишин – 0 (сх.,сх.)

 

sport.vse.rv.ua

Фото: Олександр Мельничук

 

Категорія: Особисті змаганя та турніри |
 
Переглядів: 1459 | Додав: jktu86 | Теги: Радуга Рівне, Сигнал Рівне, Шахтар Червоноград, Лтава Полтава | Рейтинг: 4.3/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти