Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Февраль » 13 » Що творить FIM?
11:20
Що творить FIM?
   Ще восени минулого року дуже багато говорилось про те, що учасникам Гран-Прі можуть заборонити виступати в особистому чемпіонаті Європи (SEC). Однак, після реакції на це декількох провідних гонщиків циклу, британська компанія BSI таки змушена була дати "задню". Та, як виявилось, крапку у цьому питанні ставити ще занадто рано! 

   На черговому засіданні FIM у середу особисто президентом Міжнародної Мотоциклетної Федерації Віто Іпполіто було озвучено рішення про заборону учасникам Гран-Прі виступати у будь-яких континентальних змаганнях! Така заява шокувала багатьох присутніх (читай, антиBSI!). Стає зрозумілим, що британці з BSI досить "плідно" попрацювали з FIM у період так званого "затишшя". Як відомо, диму без вогню не буває, тому і не віриться, що в FIM прийняли таке рішення просто так. Також з цього випливає, що і Дарсі Ворд з Крісом Холдером не мали права брати участь у чемпіонаті Австралії! До речі, всі знають, що обидва представники зеленого континенту давно висловлювали бажання взяти участь в SEC... 

   Реакції гонщиків, так само як і One Sport, яка є організатором SEC і Speedway Best Pairs поки-що немає. Однак, вона неодмінно буде уже найближчим часом. 










   
Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 623 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 1
Написал Shurik, 13.02.2014 Спам

dash2

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти