Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Февраль » 25 » СЕРІЯ ГРАН-ПРІ З НОВИМ СПОНСОРОМ
12:35
СЕРІЯ ГРАН-ПРІ З НОВИМ СПОНСОРОМ
   До старту нового сезону Гран-Прі залишилось не так вже й багато. 31 березня в новозеландському Окленді відбудеться перший етап. Вчора офіційно стало відомо, що головним спонсором Гран-Прі-2012 стала марка Монстер Енерджі, яка протягом двох останніх сезонів була титульним спонсором Томаша Голлоба і Грега Хенкока.
 
   Монстер Енерджі спеціалізується на випуску енергетичних напоїв. В США, де і народилась ця марка в 2002 році, компанія Монстер Енерджі користується дуже сильною популярністю. Ця марка була титульним спонсором поляка Томаша Голлоба в 2010 році, та американця Грега Хенкока в 2011 році. Як видно, "другорядних" гонщиків компанія не обирає, а лише найкращих!
 
 
   Не приховує радості з цієї події і Пол Белламі з BSI:
 
 
  - "Ми дуже задоволені, що головним спонсором Гран-Прі і Командного Кубку світу на найближчі роки стала компанія Монстер Енерджі. Ми впевнені, що наша співпраця буде сприяти розвитку спідвею загалом. Сподіваюсь, уже найближчим часом свої інвестиції в цей вид спорту почнуть вкладати молоді люди, які тісно співпрацюють з Монстер Енерджі. Також ведуться переговори стосовно залучення Монстер Енерджі і до національних ліг спідвею".
 
 
 
 
   Також позитивну думку щодо Монстер Енерджі має і Томаш Голлоб:
 
 
  - "Поява цієї марки в співеї значно повисить зацікавленість людей до спідвею. Разом з Грегом ми представили Монстер Енерджі у цьому виді спорту. Ми виграли конкуренцію навіть у футбольних босів нашої країни, які також хотіли, щоб ця марка опікувалась грою мільйонів. Спідвей разом з Монстер Енерджі буде обов'язково розвиватись".
 
 
   Джо Парсонс, представник Монстер Енерджі:
 
 
  - "Ми уже давно тісно співпрацюємо з авто і мотоспортом. Наша компанія походить з Каліфорнії, де спідвей знають і люблять. Ми хочемо поєднати музичні досягнення Пьотра "Глесі" Мохамеда з досягненнями Томаша Голлоба. Також в наші плани входить тісна співпраця з польським спідвейним союзом. Перед кожним матчем будемо організовувати акції для вболівальників. Маю надію, що результати наших зусиль, які ми вкладатимемо в цей вид спорту, будуть помітні уже в цьому році".
 
 
Пол Белламі, Джо Парсонс і Томаш Голлоб під час прес-конференції у Варшаві
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 1004 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти