Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Май » 4 » СЕНСАЦІЯ! Дискваліфікацію Дудеку можуть продовжити ще на два роки!
13:01
СЕНСАЦІЯ! Дискваліфікацію Дудеку можуть продовжити ще на два роки!

   Грандіозним скандалом може обернутись повернення на доріжку Патрика Дудека, який вчора взяв участь в організованому командою "Фалубаз" тренувальному турнірі в Зеленій Гурі.

 

   Дудек, термін дискваліфікації якого спливає аж 8 серпня, вперше виїхав на доріжку в "змагальному режимі". І нехай це був звичайний тренувальний турнір, та перемога в ньому Патрика вкотре довела, що слова гонщика не розходяться з ділом, і він буде готовий, як і обіцяв, відразу після завершення дискваліфікації допомогти своїй команді в боротьбі за нагороди першості. 

 

   Та відразу по завершенні вчорашніх змагань з'явилися "чорні сили", яким повернення Дудека на доріжку аж ніяк не вигідне...

 

   Такою "чорною силою" може стати Головна Комісія Спорту Жужлового Польші. Лукаш Шміт, член ГКСЖ:

 

 - "Гонщик є дискваліфікованим за вживання допінгу і тому немає права боати участь у будь-яких змаганнях. Він немає права бути навіть в команді якогось конкретного гонщика під час будь-яких змагань. За те, що зробив Дудек, йому грозять нові санкції. Це може бути як останнє попередження, так і продовження дискваліфікації на два роки. Також можливе і фінансове покарання навіть в сумі 100 тисяч злотих. Займемось цією справою уже найближчим часом".

 

   Патрик Дудек уже планував взяти участь в деяких товариських змаганнях, але отримав відмову від ГКСЖ. Цього разу він пішов на ризик. І може поплатитись за це...

 

   Менеджер "Фалубазу" Яцек Фратчак не розуміє, що ж такого кримінального є в тому, що Дудек взяв участь у цьому тренувальному турнірі:

 

 - "Нічого не розумію. В неділю було звичайне тренування, на якому навіть вболівальників не було. Вживання терміну "товариські змагання" - це зловживання своїми обов'язками представників ЗМІ. Не було глядачів. арбітра і жодної офіційної особи".

 

   Якби там не було, а Дудек знову потрапив "на олівець" в ГКСЖ. І хорошого в цьому для надталановитого гонщика зовсім нічого немає... Хто за цим стоїть, нам, звичайним смертним, знати не дано. Але те, що стоять за цим люди, які явно зацікавленні в тому, щоб якомога довше протримати Патрика Дудека без спідвею, розуміють, мабуть, всі...

 

Використані матеріали przegladsportowy.pl

О.Кульбаченко

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 696 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти