Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Ноябрь » 7 » SEC & FIM. Що далі? Коментарі...
22:15
SEC & FIM. Що далі? Коментарі...
   Після того, як декілька днів тому Міжнародна Мотоциклетна Федерація (FIM) прийняла рішення заборонити провідним гонщикам серії Гран-Прі виступати в особитому чемпіонаті Європи (SEC), представники організаторів континентальної першості старого світу - польської компанії One Sport - відразу поділилися своїми думками стосовно цього.

   Адам Кружинські (представник One Sport): "Ми до кінця цього року обов'язково подамо позов до суду на рішення FIM. Якщо нічого не зміниться, і все залишиться так, як є на даний момент, будемо вимагати від Міжнародної Мотоциклетної Федерації чималої компенсації. У нас уже підписані не дешеві контракти з телеканалом Євроспорт та іншим спонсорами, а також чималу суму витратили на ліцензування. Мене дуже обурила поведінка людей, які працюють в FIM. Вони самотужки прийняли таке рішення замість того, щоб запросити нас і обсудити це питання разом. Можливо, вони хотіли, щоб One Sport внесла більшу суму за ліцензування, але ж це потрібно було говорити, а не приймати таке дивне рішення без нашого відома. Знову ж таки, якщо нічого не зміниться, особистого чемпіонату Європи в новому форматі в сезоні 2014 року НЕ БУДЕ".

   Рішення FIM-а прокоментував один з представників Міжнародної Мотоциклетної Федерації Вінченто Мацці (Італія):

  - "Гран-Прі - це найвищий спортивний рівень для кожного спортсмена. Чемпіонат континенту повинен стати тією дорогою, по якій повинні йти гонщики, які хочуть увірватися до світової еліти. Тому в чемпіонаті Європи участь повинні приймати лише юніори!"

   Після цих слів виникає запитання: чому ж тоді в FIM не передбачено в регламенті "дикої картки" на сезон в Гран-Прі переможцям юніорського чемпіонату світу чи Європи? Якби так було, рівень юніорських змагань був би значно вищим.

   І ще одне запитання: де завойовувати титули тим спортсменам, які на пік форми вийшли уже після юніорського віку? 

   Однак здаватися One Sport наміру немає. Уже наступного тижня вони планують завітати до Парижа в офіс телеканалу Євроспорт з пропозицією проведення неофіційного чемпіонату світу серед пар. Автором даної ідеї є відомий в минулому польський гонщик і експерт Зенон Плех, який активно співпрацює з компанією One Sport. Зенон Плех:

  - "Окрім ідеї проведення неофіційного чемпіонату світу серед пар ми маємо намір створити так звану "Світову Лігу". Хотілося б бачити в складі цього турніру команди Польші, Данії, Англії, Швеції, Австралії та Росії. По регламенту команди були б розбиті на дві групи і провели б по три матчі кожна. Потім дві кращі команди з груп розіграли б півфінали, після чого фінал і матч за третє місце".

   Проте за планами Плеха всі гонки повинні відбуватися в Польші, що набагато зменшує шанси на те, що такий турнір найближчим часом відбудеться. 







Категорія: Інше |
 
Переглядів: 940 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 1
Написал MEDIK, 09.11.2013 Спам

FIM-компанія, що підтримує зажравшийся BSI!!!До позорного стовпа їх!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти