Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 4 » SEC 2015 без Тольятті
19:13
SEC 2015 без Тольятті

 Третій фінал цьогорічного особистого чемпіонату Європи, який запланований на 15 серпня 2015 року, не відбудеться у російському Тольятті.

 

  До цього моменту нам відомі лише три міста, у яких відбудуться фінали Speedway European Championships. Невідомо лише, де відбудеться третій фінал.

  - Попередні два сезони SEC у Тольятті - то були чудові змагання та професійна співпраця з клубом Мега-Лада, однак свідками фіналу ОЧЄ у Росії цього сезону ми не будемо. Сподіваємося, що у майбутньому повернемося на стадіон ім. Анатолія Степанова та знову зможемо побачити великі спортивні емоції, під час турнірів при повних трибунах, з чудовою місцевою публікою - прокоментували організатори SEC з фірми One Sport.

  До цієї пори Тольятті двічі приймало найкращих спортсменів Європи. У 2013 році переможцем став росіянин Еміль Сайфутдінов, минулого року - датчанин Нікі Педерсен.

  Перший фінал має відбутися 20 червня у польському Торуні. Другий -  11 липня у німецькому Ландсхуті. А четвертий фінал запланований на 19 вересня в Остуві-Великопольському.

  Єдина невідома у календарі дата Speedway European Championships - третій фінал, який має відбутися 15 серпня.

  - Можемо лише підтвердити, що змін у календарі SEC вже не буде, а місце проведення третього фіналу ми оголосимо до 17 березня - розповіли представники фірми One Sport.

 

Джерело: espeedway.pl

Юрій Мушинський

Категорія: SEC |
 
Переглядів: 625 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти