Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 18 » Саша Локтаєв уже в Зеленій Гурі
17:54
Саша Локтаєв уже в Зеленій Гурі

   Зеленогурський "Фалубаз" уже більше тижня проводить тренування. Вчора до команди приєднався і Саша Локтаєв, який через візові проблеми, а також заборону Мотоциклетної Федерації Росії на старти за кордоном, не міг долучитися до команди раніше. 

   Враженнями від першого тренування на домашньому, як його неодноразового називав Саша "овалі", улюбленець зеленогурської публіки поділився на сторінках офіційного сайту клубу - falubaz.com:

 - "Зима - це єдина пора, коли можу побути вдома з сім'єю і рідними. Мене відвідала мама з сестрою. Вони дуже хотіли побачити Зелену Гуру, побачити клуб, в якому я працюю, тому що знають, наскільки це для мене важливо. Дуже задоволений, що прибув до Польші і незабаром стартує сезон, що до команди повернувся Гжегож Валасек і маємо нового юніора. Кристіан (Пєщек) - дуже талановитий гонщик. В цей сезон ми входимо з новим тренерським штабом. Впевнений, що зробимо все для того, аби наші вболівальники були задоволені".

   Під час тренування Саша декілька разів виїжджав на доріжку, "намотуючи" круги. Як зізнався гонщик, цього моменту він очікував ще від завершення минулого сезону.

   Сьогодні "зеленка" проведе свій перший спаринг - суперником буде "Старт" Гнєзно. До заявки на цей поєдинок Локтаєв не потрапив, оскільки провів лише одне тренування після кількамісячної зимової перерви. Склад "Фалубаза" на спаринг у Гнєзно має наступний вигляд:

1. Ярослав Хампель

2. Адам Стшелєц

3. Кристіан Пєщек

4. Кшиштоф Яблонські

5. Пьотр Протасевич

6. Алекс Згардзинські

7. Матеуш Бурзинські

8. Аркадіуш Потонєц

falubaz.com

О.Кульбаченко

 

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 615 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти