Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Октябрь » 26 » Саша Локтаєв продовжив контракт з чемпіонами Екстраліги
00:16
Саша Локтаєв продовжив контракт з чемпіонами Екстраліги
   Сьогодні в другій половині дня сталося те, чого чекали усі фанати зеленогурського "Фалубазу". Кумир публіки чемпіонів Екстраліги Олександр Локтаєв продовжив свій контракт з клубом ще на один сезон, і тепер виступатиме в формі "зеленки" до 2016 року.

   Цей сезон Саша змушений був провести у аренді в "Полонії" Бидгощ, оскільки не мав гарантії постійних стартів у складі "Фалубазу" через нововведеня PZM у вигляді КСМ-у. В регламенті зазначено, що на позиціях "юніорів" право на старти у всіх польських лігах мають лише спортсмени з польським паспортом, і, якби не цей факт, можна не сумніватися, що Локтаєв і в цьому сезоні стартував за "зеленку". Саме через це керівники клубу в обличчях Роберта Довхана, Марека Янковського і тренера команди Рафала Добруцького вирішили не ризикувати, і надали Саші шанс не лише отримати постійну "практику", а й набратися необхідного досвіду виступів в Екстралізі.

   Протягом усього сезону Локтаєв був одним з лідерів "Полонії". У свої вісімнадцять він з кожною гонкою, з кожним заїздом добавляв у майстерності, що не залишилось не помітним керівниками "Фалубазу". Також фанати команди почали вимагати від них повернення Саші до складу "зеленки". Роберт Довхан неодноразово робив заяви, що Локтаєв обов'язково повернеться до їхньої команди. І він своє слово стримав!

   З наступного року Саша захищатиме кольори саме "Фалубазу". Це підтвердив і президент клубу Марек Янковські:

  - "Ми покладаємо чимало сподівань на цього талановитого гонщика в наступному сезоні. Ті результати, які він демонстрував у Бидгощі - це лише частинка його таланту. Можливо, трек в Бидгощі йому не зовсім підходив. Вірю, що в найближчих сезонах він зможе показати весь свій потенціал в кольорах нашого клубу".

   Варто зазначити, що цей сезон Саша завершив на 32-й позиції у рейтингу найкращих гонщиків Екстраліги з показником 1,671 очка у середньому в заїзді. Хто справді розуміється в спідвеї, не буде заперечувати той факт, що це дуже і дуже пристойний показник. Однак ми маємо надію, що в наступних сезонах Олександр Локтаєв буде лише покращувати свої результати і в недалекому майбутньому ми побачимо його на найвищих сходинках даного рейтингу! 


О.Кульбаченко



Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 897 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти