Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Январь » 12 » Сайфутдінов vs "Влукняж"... Справа дійде до суду?
19:36
Сайфутдінов vs "Влукняж"... Справа дійде до суду?
   Все ще триває розгляд справи Еміля Сайфутдінова і його колишнього клубу "Влукняж" Ченстохова, який ніяк не може розрахуватися з "російською торпедою"...


   Один мілліон польських злотих - саме таку суму ченстоховський клуб заборгував Емілю за попередній сезон. Через фінансові труднощі "Влукняжа" Сайфутдінов вирішив прийняти пропозицію торунського "Унібакса" і в цьому році захищатиме кольори "ангелів", хоча по контракту ще один сезон мав від'їздити в Ченстохові. Керівники "Влукняжа" не стали втримувати Еміля, пообіцявши, що розрахуються з ним на протязі одного календарного року. Однак сам гонщик, разом зі своїм менеджером Томашем Сускевичем, не надто вірять у ці слова, і збираються звернутися за допомогою в суд Польського Мотоциклетного Союзу.

   Однак, на думку представників цього судового органу, гарантії на те, що справа вирішиться на користь Сайфутдінова, ніхто не дає. Все через те, що котракт гонщика з "Влукняжем" завершувався лише 30 листопада 2014 року, а клуб добровільно погодився відпустити Еміля в іншу команду, про що попросив сам гонщик зі своїм менеджером. Своє рішення у цьому питанні уже прийняв PZM - "Влукняж" повинен протягом року погасити заборгованність перед гонщиком. За словами Сускевича, якщо суд Польського Мотоциклетного Союзу не ухвалить рішення про виплату боргу найближчим часом, вони звертатимуться в найвищі судові органи і там відстоюватимуть свої права.




Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 832 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти