Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Март » 22 » Розмова з Cеменом Власовим, гонщиком "Спідвей Ванда" Краків
15:48
Розмова з Cеменом Власовим, гонщиком "Спідвей Ванда" Краків
Семен Власов у минулому сезоні захищав кольори угорського"Спідвей Мішкольц". Своїми вдалими виступами росіянин великою мірою допоміг команді пробитися до першої польської ліги. У вирішальній зустрічі дружина з Мішкольца несподівано перемогла фаворита- клуб "Орел" Лодзь. Цьогоріч в клубі "Спідвей Ванда" Краків Власов разом з частиною колег з Мішкольца буде мати можливість повторити успіх.

- Минулий сезон можеш рахувати вдалим. Своїм виходом до першої ліги команда "Спідвей Мішкольц" здивувала всіх. Враховуючи твої заслуги на протязі всього сезону, чи відчуваєш себе творцем даного успіху?

Семен Власов: Лігові розіграші тривають на протязі цілого сезону. На кінцевий результат працює команда- гонщики, керівництво, механіки. Не можна взагалі так говорити, що вдалий сезон команди з Мішкольца- це заслуга однієї людини. Я дуже радий, що був членом команди, яка досягла успіху, здобувши право на старти в першій польській лізі.


- Ти не хотів залишитися в Мішкольці?

- Почувався там добре і маю теплі спогади про час, проведений з командою, а також хороші контакти. Під час зимової перерви життя продиктувало такий сценарій, що в сезоні 2010 буду представляти клуб із Кракова. Скоріше за все, в Мішкольці буду частим гостем, так як мене запевнили в тому, що матиму можливість тренуватися на місцевій доріжці при першій потребі
.

- Чому обрав "Спідвей Ванда" Краків?

- Обрав Краків, тому що пропозиція від клубу здалася мені найбільш привабливою в порівнянні з тими, які отримав після сезону 2009. Не буду приховувати, що спочатку без ентузіазму сприйняв запрошення від "Ванди". Однак, особа президента клубу, пана Сондзіковского, перспектива розвитку, яку він запропонував, його ентузіазм і зацікавленість вплинули на те, що я вирішив допомогти у відроженні місцевого спідвею
.
 
- Яка техніка буде у твоєму розпорядженні в даному сезоні?

- Вірю в те, що мої GM-и будуть швидкими та надійними.


- З Володимиром Дубініним ти вже їздив в угорській команді. Вас, росіян, є найбільше у "Ванді" Краків. Чи принесуть амбіції та здатність до боротьби, якими славляться російські гонщики, результати на доріжці?

- Справді, так виходить, що я потрапляю в команди, де не лише я є росіянином. Минулого року кольори угорського клубу разом зі мною захищали: Сергій Даркін, Володимир Дубінін, Кирило Цуканов і Сергій Карачинцев. Наразі, крім мене та Володимира, контракти з "Вандою" підписали: Данило Іванов, Денис Сайфутдінов і дуже талановитий Андрій Кудряшов. Є також українці, котрих знаю з російської та української ліг- Полюхович, Огородник, Борисенко. Було б чудово, якби ця своєрідна "східна колонія" допомогла "Ванді" досягти задовільного результату, а наша їзда сподобалася вболівальникам, котрих при такій можливості  вітаю.


- Разом із колегами з Мішкольца в бортьбі за вихід до першої польської ліги ви перемогли "Орел" Лодзь. Чи вдасться цього разу повторити такий результат з "Вандою"?

- Вже у першому колі прийматимемо клуб з Лодзі. Наші перші цьогорічні суперники і в даному сезоні є фаворитами розіграшів, тому починаємо з найсильніших. Маю надію, що погодні умови дозволять нам оптимально підготуватися до матчу і вболівальники побачать цікаве дійство. Ми будемо викладуватися повністю. Якщо нас підтримає велика кількість вболівальників, то є шанс на перемогу. Запрошую всіх на стадіон!


- А яку роль відіграє у "Ванді" Семен Власов?

- Зі свого боку буду намагатися виправдати покладені на мене надії. Звичайно, буду старатися привозити якнайбільше пунктів, але саме важливе те, щоб в кожному матчі вся команда здобувала принаймі на одне очко більше, ніж суперник.

Damian Juszczyk
www.sportowefakty.pl


 
Переглядів: 848 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти