Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Март » 25 » Розмова із Збігнєвом Червіньскім
15:55
Розмова із Збігнєвом Червіньскім

Збігнєв Червіньскі після річної відсутності повертається до клубу з Острува. Починав виступи він  у 1999 році за клуб Ченстохова, а вже у цьому сезоні захищатиме кольори клубу Острув у другій Польській лізі.

 - Минулий сезон був для мене головним чином лікуванням. Я виїхав у двох заїздах аби не втратити ліцензію - говорить Збігнєв, який у 2009 був у команді РКМ Рибнік. Завдяки ввічливості керівників цього клубу я міг готуватись до повернення до змагань. Весь сезон я працював з колегами з клубу. За це я хотів би подякувати керівництву клубу.

Збігнєв отримував пропозиції й від інших клубів.Як порузумівся саме з керівниками з Острува? - Були пропозиції і телефонні дзвінки з інших клубів,але як з`явився шанс виступати за клуб з Острува,я не відмовився. Я досконало знаю тут обстановку, познайомився з керівниками клубу, які справили на мене хороше враження.

Сезон 2010 і старти у другій лізі, будуть для гонщика хорошим шансом у відновленні спортивної форми. - Для мене найважливіше - це відновлення психологічно. А друга ліга дає можливість їздити і здобувати пункти.Тоді все повернеться до найкращих часів.

Це не єдиний гонщик, що має таку мету. Таким є Маріуш Сташевскі та Kрістіан Клєха.


Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 877 | Додав: Admin4ik | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти