Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Октябрь » 13 » Роздані карти на SEC-2017
13:00
Роздані карти на SEC-2017

 У кожному фіналі виступає спортсмен, який отримує "дику карту" на даний фінал. Треба признати, що цьогорічні вибір, які зробили організатори змаганнь був дуже вдалим, оскільки двоє з чотирьох спортсменів були за крок до п`єдисталу пошани.

     Розпочнемо, може від найслабшого. Це росіянин Андрій Кудряшов, який під час третього фіналу SEC у Толльятті, виборов три пункти. Щиро кажучи, здобув він їх у перших двох заїздах, а потім привозив лиш одні «баранки». Але крім того, Андрій виступав добре.

      Шість пунктів у польському Рибніку здобув Каспер Ворина. Що важливо, внук колишнього перспективного спідвеїста Антоніо, виграв один заїзд, і після трьох серій був близький до авансу на заїзд «останнього шансу». На жаль, два останні заїзди не вдалися юніору з Рибніка, і в результаті він завершив змагання з шістьма пунктами.

       Час прийшов розказати про двох спортсменів, які опинились серед лідерів у своїх фіналах. Спершу у німецькому Гюстрові, з хорошої сторони показав себе Кай Хукенбек. Після основної серії стартів він здобув дев`ять пунктів та з третього місця пройшов до заїзду «останнього шансу» . У ньому програвши, він до фіналу не попав. Але через несприятливі погодні умови фінал відмінили та результати німця зарахували після двадцяти заїздів, що в результаті дало Каю Хукенбеку третє місце на п`єдисталі пошани. Одразу ж, після вдалого виступу німець підписав контракт у Польщі з Полонією Бидгощ, де показав не погані результати.

    Останню «дику карту» віддали латвійцю Максиму Богданову, який у Даугавпілсі здобув четверте місце. Видається, що він би міг завершити змагання на п`єдисталі пошани, якби не падіння на другому колі спричинене ударом у заднє колесо Еміля Сайфутдінова. Тож, ми вже знаємо вісьмох учасників, які будуть виступати на другий сезон у фіналах SEC.

Учасники SEC-2017

Нікі Педерсен (Данія)
Кшиштоф Каспжак (Польща)
Вацлав Мілік (Чехія)
Григорій Лагута (Росія)
Леон Мадсен (Данія)
Максим Богданов (Латвія)
Каспер Ворина (Польща)
Андрій Кудряшов (Росія)

 

Джерело: espeedway.pl

Переклад: Юрій "YuriyMushyn" Мушинський

Категорія: SEC |
 
Переглядів: 790 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти