Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Февраль » 24 » РОСІЙСЬКИЙ СПІДВЕЙ
22:20
РОСІЙСЬКИЙ СПІДВЕЙ
   Мотоциклетна Федерація Росії внесла декілька змін до регламенту проведення змагань у російській лізі в сезоні 2012 року. Також провідні російські гонщики завершують приготування до майбутніх стартів, а у Тольятті очікують на фінал командного чемпіонату світу на льоду.
 
   На засіданні, яке відбулось в Тольятті, було прийнято рішення про продовження трансферного вікна до першого квітня. Також клуби матимуть можливість доукомплектовуватись під час першості.
 
   Як і минулого року, в сезоні 2012 року команда, яка програватиме по ходу матчу на вісім і більше очок, матиме право на застосування "джокера". Також кожна команда зможе залучити до заявки на матч одного гонщика з циклу Гран-Прі.
 
   Зміни торкнулись і проведення кубку Росії серед пар. Відтепер стартуватимуть п'ять дуетів, а не сім, як було до раніше.
 
   Також були визначені міста, які прийматимуть фінал індивідульних чемпіонатів Росії на найближчі три роки. В 2013 році найкращих гонщиків Росії прийматиме Балаково, в 2014 - Октябрський, а в 2015 - Салават. Цього року фінал відбудеться у Тольятті.
 
   На цьому ж засіданні Олег Кургускін (тренер юніорської збірної Росії) і Дамір Сайфутдінов (тренер дорослої збірної) оголосили список кандидатів, на яких розраховують у цьому році.
 
   Юніорська збірна Росії:
 
   Ілья Чалов, Вадим Тарасенко, Андрій Кудряшов, Віталій Бєлоусов, Іван Лисік, Олександр Кочетов, Даниїл Литвинов, Віктор Кулаков, Денис Носов, Володимир Бородулін, Сергій Агальцов, Артем Водяков, Сергій Поленок, Іван Львов, Михайло Лисік, Максим Соснов, Іван Симіков, Сергій Мізунов, Дмитро Лемза, Микита Толокнов.
 
   Доросла збірна Росії:
 
   Григорій Лагута, Даниїл Іванов, Роман Поважний, Еміль Сайфутдінов, Артем Лагута, Ренат Гафуров, Ілья Чалов, Вадим Тарасенко, Андрій Кудряшов, Денис Носов, Денис Гізатуллін, Семен Власов, Денис Сайфутдінов, Олег Бесчастнов, Олексій Харченко, Віктор Голубовський, Сергій Даркін, Віталій Бєлоусов, Олексій Гузаєв.
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
   Ілья Чалов у цьому сезоні захищатиме кольори клубу "Островія". Не дивлячись на те, що один з лідерів юніорської збірної Росії не отримав ні копійки за попередній сезон, проведений у Познані, він вирішив і далі продовжити свою співпрацю з польською лігою:
 
  - "Клуб з Познані не заплатив мені ні за одну гонку. Через це у мене виникли певні фінансові труднощі. Однак сподіваюсь і надалі виступати у Польші, оскільки ця ліга є однією з найсильніших у світі. Це дуже важливо для мене, я хочу і далі розвиватись як гонщик".
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
   Еміль Сайфутдінов уже повністю готовий до нового сезону. Росіянин одним з перших серед усіх учасників Гран-Прі-2012 розпочне тренування на гаревій доріжці. Це повинно статись уже на початку березня:
 
  - "Якщо б сезон розпочався уже сьогодні, ми були б готові на всі сто процентів. Щоправда, нам довелось докупляти ще чотири мотори з такими самими настройками, які у нас були для того, щоб бути готовими до будь-яких ситуацій. Ми не хочемо втратити ті настройки, які були найдені на тренуваннях, тому і вирішили докупити ідентичні мотори. Перша гонка запланована уже на третє березня в італійському Лоніго".
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
   25 і 26 лютого Тольятті прийматиме фінал командного чемпіонату світу на льоду. На доріжку найкращої арени в Європі СТК імені Анатолія Степанова вийдуть сім команд: Голландія, Чехія, Австрія, Німеччина, Росія, Фінляндія і Швеція. Як завжди, кожна команда має право заявити на гонку два основних і одного запасного гонщика.
 
   Фаворитом номер один у цій гонці є команда Росії. Це й не дивно, оскільки за останні 33 роки росіяни лише чотири рази віддавали титул чемпіонів своїм суперникам. Також про перевагу господарів фіналу говорить той факт, що кольори команди захищатимуть гонщики, які після двох етапів зимового Гран-Прі посідають перші три місця у загальній класифікації.
 
   Склади команд:
 
   ГОЛЛАНДІЯ:
 
  1. Рене Стеллінгверф
  2. Герріт Одж Шуккен
15. Сімон Рейтсма
 
 
   ЧЕХІЯ:
 
  3. Антонін Клатовскі
  4. Ян Клатовскі
16. Ян Пецина
 
 
   АВСТРІЯ:
 
  5. Харальд Сімон
  6. Мартін Ляйтнер
17. Франц Цорн
 
 
   НІМЕЧЧИНА:
  7. Гюнтер Бауер
  8. Стефан Плетчахер
18. Макс Нідермайєр
 
 
   РОСІЯ:
 
  9. Даниїл Іванов
10. Микола Красников
19. Дмитро Хоміцевич
 
 
   ФІНЛЯНДІЯ:
 
11. Анті Аакко
12. Матс Ярф
20. Янне Вілпонен
 
 
   ШВЕЦІЯ:
 
13. Роберт Хендерсон
14. Стефан Свенссон
21. Пер-Олоф Сереніус
 
 
   Початок змагань:
 
25 лютого - 18:00
 
26 лютого - 14:00
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Категорія: Інше |
 
Переглядів: 929 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти