Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Август » 8 » РОСІЯНИ В ФІНАЛІ, УКРАЇНА - ОСТАННЯ
10:37
РОСІЯНИ В ФІНАЛІ, УКРАЇНА - ОСТАННЯ
   Впевненою перемогою юніорів з Росії завершився другий півфінал командного чемпіонату Європи серед юніорів, який відбувся у Червонограді. Перевага росіян була настільки значною, що найближчого свого конкурента, збірну Чехії, вони випередили аж на дев'ятнадцять очок!
 
   Ще до старту гонки було зрозуміло, що фаворитами змагань буде команда Росії. В порівнянні з суперниками, надто потужний склад вони привезли до Червонограда, в якому не вистарчало лише Вадима Тарасенка, який через невідомі причини все-таки не з'явився на червоноградській доріжці.
 
   Що здивувало, так це те, що за півгодини до початку гонки, трибуни червоноградського мототреку ім. Ігоря Марка були заповнені лише наполовину. І лише по ходу гонки вболівальники все ж заповнили стадіон, сподіваючись, що наші хлопці зможуть повторити результат минулого року, коли вони досить сенсаційно пробились до фіналу, поступившись полякам, однак залишивши за бортом грізну команду Росії, лідером якої тоді був...Саша Локтаєв!
 
   Склад української команди в порівнянні з минулим роком змінився на вісімдесят процентів. Лише Володимир Тейгел залишився в команді юніорів. Олександр Локтаєв лише з цього сезону виступає під українським прапором, до того він виступав за росіян.
 
 
   "Один Локтаєв Росію не обіграє" - це основна тема, яку обговорювали вболівальники на трибунах до гонки. Мало вірилось, що юні Стас Мельничук та Павло Кондратюк дадуть бій команді, кожен учасник з якої виступає на провідних ролях у своїх клубах в польських лігах. А скільки гонок в сезоні провели наші спортсмени? Гадаю, пальців однієї руки вистарчить...
 
 
   Ну, а Володя Тейгел узагалі провалив цей сезон. Дві серйозні травми, які отримував він по ходу сезону, вибили його з колії остаточно. Сподіватись, що він нормально "поїде" у цій гонці було марно. Травма руки, отримана ним у Рівному, ще довго буде давати про себе знати. Чому ж травмований Володя виступить у цій гонці? Відповіддю на це запитання можна вважати слова Андрія Поріцького, коли я запитав у нього, хто ж виступить під дванадцятим номером у нашій команді?
 
   -"А ніхто не виступатиме. Причина банальна - ми заледве чотирьох гонщиків назбирали на гонку. В Україні немає з кого вибирати!" 
 
   Описувати кожен заїзд смислу немає. Наша команда виграла три заїзди з двадцяти...Ні, не команда, а Олександр Локтаєв, який здобув для України тринадцять очок з двадцяти загальних... Про яку команду можна говорити?
 
 
   Старався Стас Мельничук, який в одному з заїздів у впертій боротьбі з Плешаковим все-таки виборов друге місце, поступившись лише Чалову. А Паша Кондратюк в дитинстві, мабуть, дуже любив "бублики", назбиравши їх за гонку аж п'ять!
 
   Збірна Чехії привезла на гонку лише трьох гонщиків. Як виявилось, цього достатньо для того, щоб здобути друге місце у півфіналі командного чемпіонату Європи! Звичайно, і в цьому випадку не обійшлось без яскраво вираженого лідера. Ним став Вацлав Мілік, набравши п'ятнадцять залікових балів, тим самим ставши найрезультативнішим гонщиком півфіналу. Намагався не відставати від лідера і Роман Чейка, регулярно здобуваючи очко-два і в сумі назбиравши дев'ять пунктів.
 
 
   "Збірна Європи" звучить потужно. Однак, коли вдивляєшся в склад команди, розумієш, що організатори з назвою палицю трішки перегнули. Лише Анджея Лебедєва зі складу "європейців" можна вважати спортсменом, який може претендувати на місце у СПРАВЖНІЙ "Збірній Європи". Це він і довів у Червонограді, здобувши десять очок. Проте вдало завершити гонку не зміг, оскільки в останньому заїзді стався неприємний інцидент між Лебедєвим та Локтаєвим. В боротьбі за першу позицію латвієць пішов у атаку, що змусило Сашу оборонятись. В підсумку, обидва спортсмени опинились на доріжці. Винуватцем падіння судді визнали Локтаєва, чим визвали неабиякий шквал обурення трибун. На перезаїзд Анджей уже не виїхав, мотивуючи це травмою, хоча після гонки він перебував у прекрасному настрої, і абсолютно нічого не вказувало на те, що є якісь проблеми зі здоров'ям.
 
   Ну, а російська збірна єдина, хто виступив на цих змаганнях як КОМАНДА. Віталій Бєлоусов, Ілья Чалов, Володимир Бородулін та Максим Лобзенко здобули відмінну перемогу, не відчувши ніякого опору зі сторони суперників. Найменшу "користь" для росіян приніс Максим Лобзенко, який набрав десять очок. Навіть відсутність Вадима Тарасенка ніяк не ослабила команду, а, можливо, навіть навпаки!
 
   Що ж, наша збірна продемонструвала, які проблеми є в українському спідвеї. Можливо, уже варто задуматись представникам федерації над розв'язанням цих проблем. В іншому випадку, через два-три роки юніорської збірної України може не бути узагалі...
 
 
  Росія   -   48
 
 
  5. Володимир Бородулін   13 (2,3,2,3,3)

  6. Віталій Бєлоусов   12 (2,3,3,1,3) 

  7. Максим Лобзенко    10 (3,2,2,2,1)

  8. Ілья Чалов    13 (2,2,3,3,3)

18. Віктор Кулаков   НС 
 
 
 
   Чехія   -   29
 
 
  1. Роман Чейка   9 (2,1,1,1,2,2)

  2. Ондрей Сметана   НС 

  3.

  4. Ондрей Веверка   5 (0,0,д,3,2,0) 

17. Вацлав Мілік    15 (3,3,2,3,2,2)
 
 

  
   Європа   -   22
 

13. Іван Плешаков    4 (1,1,1,0,1)

14. Анджей Лебедєв    10 (1,3,3,3,п/-)

15. Андрій Чінділов   1 (0,0,0,1,0)

16. Дмитро Лемза   7 (1,2,1,1,2) 

20.
 
 
   Україна   -   20
 
 
  9. Володимир Тейгел    3 (1,1,0,1,-)

10. Станіслав Мельничук    4 (с,1,2,0,1)

11. Павло Кондратюк   0 (0,0,0,0,0)

12.

19. Олександр Локтаєв    13 (3,3,2,2,3,п/в)
 
 
   Позаїздно:

  1. Локтаєв, Бородулін, Лебедєв, Веверка
 
  2. Мілік, Бєлоусов, Плешаков, Кондратюк
 
  3. Мілік, Чалов, Тейгел, Чінділов
 
  4. Лобзенко, Чейка, Лемза, Мельничук
 
  5. Бєлоусов, Лемза, Тейгел, Веверка
 
  6. Бородулін, Мілік, Мельничук, Чінділов
 
  7. Локтаєв, Лобзенко, Плешаков
 
  8. Лебедєв, Чалов, Чейка, Кондратюк
 
  9. Чалов, Мельничук, Плешаков, Веверка(д)
 
10. Лебедєв, Лобзенко, Чейка, Тейгел
 
11. Мілік, Бородулін, Лемза, Кондратюк
 
12. Бєлоусов, Локтаєв, Чейка, Чінділов
 
13. Чалов, Локтаєв, Лемза
 
14. Веверка, Лобзенко, Чінділов, Кондратюк
 
15. Лебедєв, Веверка, Бєлоусов, Мельничук
 
16. Бородулін, Чейка, Тейгел, Плешаков
 
17. Локтаєв, Мілік, Лобзенко, Чінділов
 
18. Бєлоусов, Мілік, Плешаков, Кондратюк
 
19. Бородулін, Лемза, Мельничук, Веверка
 
20. Чалов, Чейка, Лебедєв(п/-), Локтаєв(п/в)
 
Єдине, що радувало українських вболівальників!!!
 
  
Категорія: Юніорські змагання |
 
Переглядів: 1109 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 3.3/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти