Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Февраль » 9 » Росія поїде в Торуні найсильнішим складом
22:31
Росія поїде в Торуні найсильнішим складом

   Наступна збірна команда відкрила карти перед першим цьогорічним турніром з циклу Speedway Best Pairs Cup. 28 березня поточного року росіяни стартуватимуть в Торуні у дещо іншому складі, ніж це було минулого сезону. 
Олександра Локтаєва замінить набагато досвідченіший Григорій Лагута. Чи будуть в стані брати Лагути та Еміль Сайфутдінов поборотись за перемогу? Еміль – це діючий чемпіон Європи. У прекрасному стилі він завершив минулого сезону розіграш SEC і отримав кубок за тріумф у цих змаганнях. Попередній рік він провів у клубі з Торуня, з чого випливає, що досконало дізнався всі таємниці МотоАрени. Душа цього спортсмена завжди бореться до кінця, полюбляє мотокрос та закоханий у Санкт-Петербург. 

 - "Завжди боремось за перемогу. Їжджу для того, щоб вигравати. До нашої команди повертається Григорій Лагута, отже, вважаю, що з успіхом будемо боротись за перші місця", – говорить Еміль Сайфутдінов. Його партнером буде Григорій Лагута, або ж один з найбільш видовищно виступаючих гонщиків на світі. Манера поведінки останнього на доріжці заставляють серця вболівальників стискатись, боротьба лікоть в лікоть за кожен сантиметр доріжки доводять суперників до білої гарячки. Більшу частину минулого сезону Гріша втратив через травму, але, коли повернувся, знову розпалював вболівальників своєю "уланською безкомпромісністю" на доріжці. 

   Двійку земляків буде підтримувати молодший брат Григорія – Артем Лагута. Спортсмен з ГКМ Грудзьондз. У минулому році «сборная» втратила шанси на боротьбу до кінця через просту помилку - Артем та Еміль помінялися кольорами шоломів, що означало автоматичне виключення з заїзду. 

 

sportowefakty.pl

Переклад: Андрій Бабич

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 750 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.2/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти