Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июль » 24 » РОБЕРТ ДОВХАН: "ТАКЕ ВРАЖЕННЯ, ЩО ВІН КУРИВ ПІД ЧАС МАТЧУ"
23:47
РОБЕРТ ДОВХАН: "ТАКЕ ВРАЖЕННЯ, ЩО ВІН КУРИВ ПІД ЧАС МАТЧУ"

   Справжній резонанс викликали оприлюднені сьогодні результати допінг-проби Олександра Локтаєва після матчу з КС Торунь 28 червня. В "Фалубазі" шоковані вчинком гонщика і в жорсткій формі заявили, що "помилування не буде". Сам Локтаєв навіть не намагався "відмазуватись", і "на коврі", як на сповіді, зізнався, як це було, і де... Олександр Локтаєв:

 

 - "У мене була кількатижнева перерва в стартах. Я поїхав додому в Україну. Відзначали в колі сім'ї День Народження, було гуляння, одне пиво, друге... Після цього і прийшла в голову ця ганебна ідея... В першу чергу, хочу вибачитись перед всіма фанатами - мої пункти в матчі з Торунем анульовані, через клуб позбавили бонусного пункту. Я не хотів цього, чесно. Мені дуже прикро, та сталось так, як сталось".

 

   Почесний президент "Фалубазу" Роберт Довхан свого часу особисто приїжджав до Андрія Поріцького, який і дав "путівку у великий спідвей" Локтаєву, щоб обговорити усі умови контракту 17-тирічного юніора з "зеленкою". Тоді Довхан і припустити не міг, що через декілька років буде просити гонщика про те, щоб той поїхав відпочивати під час сезону в Україну. Роберт Довхан: 

 

 - "Дискваліфікація Дудека - це необачність і неуважність самого спортсмена. Він прийняв медикаменти, попередньо не прочитавши склад речовин. Це зовсім інше, ніж свідомо курити траву. Дії Локтаєва були надто безвідповідальними, і ми не будемо його шкодувати. Для мене особисто його поведінка стала сильним ударом. Я давно знайомий з ним і його родиною. Був період, коли ми, як ви пригадуєте, боролись за його польське громадянство. Тепер же я я не бачу нашої з ним подальшої співпраці. В голові не вкладається - за його словами, заборонені речовини потрапили до його організму ще за декілька тижнів до взяття проби. Та концентрація крові була настільки високою, що складалось враження про куріння трави Сашею безпосередньо перед самим матчем, або навіть, під час гонки 28 червня. Хоча, він весь час знаходився перед камерами, тому цей варіант я виключаю. На даний момент готується лист на його адресу з проханням добровільно повернути усі речі і техніку клубу, з якими він працював".

 

   Також в шоковому стані перебуває і клубний лікар "Фалубазу" Роберт Запоточний. Він розповів, які заходи приймались після дискваліфікації Дудека, щоб не повторювались більше подібні інциденти. Та і це не врятувало команду від чергової ганьби. Роберт Запоточний:

 

 - "Прикро, що всі наші конференції, розмови, тести пройшли даремно. Наші гонщики регулярно зі мною радяться по різним питаннях. Наприклад, телефонує Йонссон, і питає, які краще і безпечніше придбати носові краплі проти алергії... "ПеПе" запитує, чим збивати температуру, Валасек телефонує часто... А ось Саша ніколи не радився... Ми не можемо кожного місяця влаштовувати перевірки. Перед тим матчем я запитав гонщиків, чи хтось приймав якісь сумнівні препарати. Всі культурно промовчали... А скажи тоді Саша про "свої прийоми" - ми б відразу вивели його зі складу, і не було б жодних проблем зараз".

 

   Після усіх цих подій могло скластись враження, що в "Фалубазі" знали про результати проби ще давніше. Просто не хотіли це виносити на "публіку", ось і говорили, що Локтаєв не виступає через сповільнений темп лікування травмованої руки. І навіть в середу про це говорив спортивний директор і менеджер клубу Яцек Фратчак. І сьогодні він свої слова підтвердив, додавши, що не збирається перед кожним матчем проводити "антинаркотичні тести". Яцек Фратчак: 

 

  - "Хочу відразу всім заявити, що результати тестів прийшли сьогодні зранку. Наш клуб нічого б не приховував декілька днів - для чого це робити, якщо рано чи пізно все і всім стане відомо? До сьогоднішнього ранку (п'ятниця, 24 липня) ми сподівались, що все буде гаразд. Так, Саші не було в попередній заявці на гонку з Тарнувом. Однак, в клубі всерйоз велись розмови про його появу. Думали замінити ним Йонссона, який не демонструє тих результатів, які б задовільняли і його, і нашу команду. Вчинок Локтаєва - це просто абсурд... Гонщики в будь-яку пору доби можуть проконсультуватись в нашого лікаря, в будь-який час пройти будь-яке обстеження, та вони цим практично не користуються. Скажу відверто, я не збираюсь перед кожним матчем бігати з якимось "антинаркотичними тестами". Вибачте, але це вже занадто..."

 

   Як стало відомо, сьогодні після обіду в клубі вирішили терміново провести додатковий допінг-тест, результати якого залишаються в таємниці. Зрозуміло лише одне - Саша Локтаєв дуже сильно ризикує знищити одним своїм необдуманим вчинком не лише репутацію, а й кар'єру загалом...

Що буде далі з кар'єрою Локтаєва?

 

Використані матеріали польських ЗМІ

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 1091 | Додав: jktu86 | Теги: Роберт Довхан, дискваліфікація, Олександр Локтаєв, Фалубаз Зелена Гура | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти