Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Ноябрь » 13 » Рига - господар етапу Гран-Прі-2014, Даугавпілс - в 2015 році
21:42
Рига - господар етапу Гран-Прі-2014, Даугавпілс - в 2015 році
   Міжнародна Федерація Мотоспорту, промоутерська компанія-організатор Гран-Прі BSI і Speedway Grand Prix of Latvia підписали двохрічний контракт на проведення етапів світової серії в Латвії.

   
   Наступного року етап Гран-Прі вперше завітає до столиці прибалтійської держави - Риги. Це місто визнано столицею Європейської культури, що, на думку багатьох, відіграло чималу роль у визначенні місця проведення однієї з гонок світової серії. Уже озвучений і бюджет, який буде виділений на проведення етапу - майже 171 тисяча євро. Також практично точно озвучена дата - 16 серпня. Саме в цей день столиця Латвії святкуватиме день свого заснування. Тож такі змагання, як етап Гран-Прі зі спідвею повинні стати справжнім подарунком для мешканців цього прекрасного міста!

   А ось в 2015 році Гран-Прі повернеться в Даугавпілс. Там місцева влада уже "відкладає" кошти на проведення цих змагань. Також в даний момент ведеться боротьба за проведення півфіналу командного Кубка Світу. Місцеві чиновники запевняють, що після етапу Гран-Прі цього року вони зможуть організувати для своїх вболівальників подвійне свято спідвею.

   Виконавчий директор BSI Пол Белламі висловив сподівання, що етапи Гран-Прі зможуть ще більше розвинути спідвей в Латвії:

  - "Те, що етап Гран-Прі наступного року відбудеться в Ризі - неймовірний крок вперед як для всієї серії, так і для латвійського спідвею і спорту загалом. Ми уже неодноразово були свідками того, що організація таких змагань в столицях країн значно підвищує рівень цього виду спорту. Я впевнений, що багато прихильників спідвею з різних країн використають можливість прогулятися цим прекрасним містом, а після того на власні очі побачити, як найкращі гонщики планети будуть змагатися за перемогу на даному етапі".

   Загалом, спідвей в Латвії на даний момент знаходиться на піднесенні. Цьогорічний сезон став найуспішнішим в історії цієї країни. Кястас Пуоджукс стартував у фінальній серії особистого чемпіонату Європи (SEC), Анджей Лебедєв став віце-чемпіоном Європи серед юніорів, а також зайняв четверте місце на юніорському чемпіонаті світу. Та найголовніший успіх здобула збірна команда Латвії на командному Кубку Світу, посівши місце у першій шістці, що дає право прибалтійцям без відбірних гонок стартувати серед найкращих команд планети і наступного року. 

   Виникає одне запитання: чому в Латвії місцеві органи влади (навіть не держава!!!) знаходять кошти на проведення таких видовищних змагань, а в нашій країні, окрім Андрія Поріцького і Геннадія Бугаєнка, спідвей нікому не потрібний???









Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 976 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти