Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Май » 16 » РІДНІ СТІНИ ДОПОМАГАЮТЬ НЕ ЗАВЖДИ . . .
00:37
РІДНІ СТІНИ ДОПОМАГАЮТЬ НЕ ЗАВЖДИ . . .
В цей недільний похмурий день ЧЕРВОНОГРАД жив одним - в 18:15 за місцевим часом на мототрек "ГІРНИК" очікував справжній бум. Найсильніші юніори семи країн мали не просте завдання - визначити серед шістнадцяти учасників лиші шість найкращих, які і продовжать боротьбу за звання чемпіона світу - 2011.
За декілька днів до гонки стало відомо, що представника Нової Зеландії замінить ще один поляк - ПЬОТР ПАВЛІЦКІ. І треба ж такому статись, що саме ПАВЛІЦКІ став переможцем третього кваліфікаційного раунду!
До речі, це була не єдина заміна у гонці. Замість травмованого росіянина МИХАЙЛА ЛИСАКА, у Червонограді виступав співвітчизник останнього ВАДИМ ТАРАСЕНКО. І також виступив прекрасно!!!
Перед початком змагань віце-президента ФМУ Сергія Лятосинського урочисто привітали з ювілеєєм. Не з нагоди дня народження, а з тим, що в цьому році виповнюється рівно пятдесят років з того моменту, як він прийшов у спідвей. Весь цей час він трудиться на благо українського спідвею, спочатку як гонщик, - а тепер і як віце - президент ФМУ.
Перед самим стартом гонки вболівальники на трибунах довго не могли дійти згоди: хто ж саме є фаворитами гонки? Одні в один голос говорили, що до як мінімум трьох поляків добовляться ЛОКТАЄВ та ЦУКАНОВ, і хтось з остальних. Другі ж перевагу віддавали тріо "по два" з українців, поляків та росіян.
В першій серії заїздів впевнені перемоги здобули ПАВЛІЦКІ, БЄЛОУСОВ,ТАРАСЕНКО та ЛОКТАЄВ. На жаль, не зміг вдало стартувати ЦУКАНОВ, який прийшов на фініш лише третім. А ось СТАС ОГОРОДНИК, забігаючи наперед, узагалі розчарував, здобувши лише два пункти в цій гонці.
В другій серії заїздів вболівальники чекали в першу чергу на реванш ЦУКАНОВА. Та все те ж третє місце в далеко не найсильнішому по складу учасників заїзді поставило під великий знак питання потрапляння КИРИЛА до чільної шістки. До того ж, ОЛЕКСАНДР ЛОКТАЄВ також привіз лише очко, поступившись в запеклій боротьбі ПАВЛІЦКІ і ТАРАСЕНКУ.
А тим часом досить впевнено свої очки набирав АНДЖЕЙ ЛЄБЄДЄВ, а після дев'ятого заїзду він узагалі вийшов в лідери. У десятому заїзді ПАВЛІЦКІ наздогнав ЛЄБЄДЄВА, та вболівальники на трибунах очікували одинадцятий заїзд. Саме в ньому ЦУКАНОВ та ЛОКТАЄВ повинні були визначити сильнішого на сьогодні між собою. Та захопившись боротьбою між собою ще з перших метрів дистанції, вони й не помітили, як ЗМАРЗЛІК рванув мимо них. До самого фінішу заїзду ЦУКАНОВ і ЛОКТАЄВ боролись між собою, а ЗМАРЗЛІК лише відривався від них, так і не підпустивши їх до себе. Другим фінішував ЦУКАНОВ, ЛОКТАЄВ - третій.
Четверта серія заїздів розпочалась з перемоги ЛОКТАЄВА над БЄЛОУСОВИМ та ЛЄБЄДЄВИМ, що значно покращило шанси українця на прохід у півфінал. Свої перемоги у цій серії здобули також ЗМАРЗЛІК, ПАВЛІЦКІ та ТАРАСЕНКО. ЦУКАНОВ знову лише другий, що остаточно перекреслила його шанси на вихід до півфіналу ЧС - 2011.
Перед останнью серією заїздів ситуація серед лідерів була такою:ТАРАСЕНКО, ПАВЛІЦКІ - по 11, БЄЛОУСОВ - 10, ЛЄБЄДЄВ - 9, ЗМАРЗЛІК, ЛОКТАЄВ - по 8, ВОЗНЯК - 7.
І можете собі представити, що в останній серії заїздів і ТАРАСЕНКО, і ПАВЛІЦКІ фінішували другими, а ВОЗНЯК виграв заїзд у ЛОКТАЄВА ! Це означало, що на вболівальників ще очікували два супер - заїзди - за перше місце та за шосте, яке дає право виступати в півфіналі чемпіонту світу!
Першими на доріжку вийшли ЛОКТАЄВ та ЗМАРЗЛІК. І ОЛЕКСАНДР провів мабуть найкращий свій заїзд у цій гонці, не залишивши жодних шансів поляку!
По схожому сценарію пройшов і фінал, тільки тут уже представник Польщі ПЬОТР ПАВЛІЦКІ здобув впевнену перемогу над ВАДИМОМ ТАРАСЕНКОМ.
Отже, надії вболівальників не виправдались, оскільки лише ОЛЕКСАНДР ЛОКТАЄВ, та й то зі скрипом, зумів пройти червоноградську кваліфікацію до чемпіонату світу. Як сказав ЦУКАНОВ після гонки, його підвели настройки мотоцикла, які змінити посеред гонки поки що не є реальним.
РЕЗУЛЬТАТИ ГОНКИ:
1. Piotr Pawlicki (Polska) - 13+3 (3,2,3,3,2)
2. Wadim Tarasienko (Rosja) - 13+2 (3,3,2,3,2)
3. Andrzej Lebiediew (Łotwa) - 12 (2,3,3,1,3)
4. Bartosz Zmarzlik (Polska) - 11 (2,w,3,3,3)
5. Witalij Biełousow (Rosja) - 11 (3,2,3,2,1)
6. Aleksandr Łoktajew (Ukraina) - 10+3 (3,1,1,3,2)
----------------------------------
7. Szymon Woźniak (Polska) - 10+2 (1,3,1,2,3) - запасний
----------------------------------
8. Kirył Cukanow (Ukraina) - 9 (1,1,2,2,3)
9. Dawid Lampart (Polska) - 8 (2,0,2,2,2)
10. Denis Nosow (Rosja) - 6 (1,2,2,1,0)
11. Iwan Łysik (Rosja) - 4 (0,3,1,0,0)
12. Vaclav Milik (Czechy) - 4 (0,2,0,1,1)
13. Steve Worrall (Wielka Brytania) - 4 (u,1,1,1,1)
14. Pavol Pucko (Czechy) - 2 (2,t,0,0,0)
15. Stanisław Ogorodnik (Ukraina) - 2 (0,1,0,0,1)
16. Iwan Pleszakow (Łotwa) - 1 (1,0,0,0,0)
17. Witalij Łysak (Ukraina) - 0 (0)
18. Pawlo Kondratiuk (Ukraina) - NS

Bieg po biegu:
1. Pawlicki, Lebiediew, Cukanow, Milik
2. Biełousow, Lampart, Nosow, Ogorodnik
3. Tarasienko, Zmarzlik, Woźniak, Łysik
4. Łoktajew, Pucko, Pleszakow, Worrall (u)
5. Lebiediew, Nosow, Worrall, Zmarzlik (w)
6. Tarasienko, Pawlicki, Łoktajew, Lampart
7. Woźniak, Biełousow, Cukanow, Łysak (Pucko - w)
8. Łysik, Milik, Ogorodnik, Pleszakow
9. Lebiediew, Lampart, Woźniak, Pleszakow
10. Pawlicki, Nosow, Łysik, Pucko
11. Zmarzlik, Cukanow, Łoktajew, Ogorodnik
12. Biełousow, Tarasienko, Worrall, Milik
13. Łoktajew, Biełousow, Lebiediew, Łysik
14. Pawlicki, Woźniak, Worrall, Ogorodnik
15. Tarasienko, Cukanow, Nosow, Pleszakow
16. Zmarzlik, Lampart, Milik, Pucko
17. Lebiediew, Tarasienko, Ogorodnik, Pucko
18. Zmarzlik, Pawlicki, Biełousow, Pleszakow
19. Cukanow, Lampart, Worrall, Łysik
20. Woźniak, Łoktajew, Milik, Nosow

Bieg o 6. miejsce:
21. Łoktajew, Woźniak

Bieg o 1. miejsce
22. Pawlicki, Tarasienko

Категорія: Юніорські змагання |
 
Переглядів: 656 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти