Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Ноябрь » 17 » РКМ Рибнік без ліцензії
10:45
РКМ Рибнік без ліцензії
Спідвейний клуб з Рибніка є єдиним з першолігових клубів, котрий не отримав ліцензії на старти в сезоні 2010 року. Причиною невизнання ліцензїї став брак документації, що стосується виплати заборгованості перед гонщиками, яка мала бути пред`явлена до 31 жовтня.
- Ми звертались до Головної спідвейної комісії з проханням про перенесення даного терміну, але нам відмовили.- говорить Міхал Павлащик, президент РКМ РОВ Рибнік.
 - У нас є чітко визначені правила, що обумовлюють визнання ліцензії і від них немає відступів.- заявляє голова ГСК Пьотр Шиманьскі.
 На думку шефа рибніцького клубу строк розгляду ліцензійних висновків відірваний від реальності.
 РКМ РОВ не може дійти до порозуміння в питанні погашення заборгованості перед одним гонщиком. - Я не хочу говорити, про кого йде мова - каже Павлащик. Клуб має час на подання апеляції на рішення ліцензійної комісії в Головне управління ПЗМ до 22 листопада. А якщо до того часу не вдасться укласти угоди з гонщиком? - Якщо буде така необхідність, то візьму особисто кредит і сам розрахуюсь зі спортсменом. Я не можу собі дозволити, щоб один з гонщиків знищив рік нашої важкої праці в клубі. Не закрию клуб!- заявляє Павлащик.
  Цікаво, що зовсім не йде розмови про Дениса Гізатулліна, перед яким клуб має найбільші зобов'язання. - Денис не виставляв жодних умов і не створює проблем. Навпаки, росіянин близький до підписання з нами нового контракту - говорить президент.
 Додамо, що клуб погасив вже 85 відсотків боргу, що становить 1,1 млн злотих, який нове керівництво в 2008 році успадкувало від попередників. РКМ подовжив контракт з Ронні Ямрожи, а на черзі  Маріуш Венгжик, Павел Хліб, Денис Гізатуллін, а також Андрій Карпов. Залишаються також юніори: Славомір Пишни та Рафал Флегер.
 Клуб має посилитись кількома новими гонщиками. Керівництво РКМ-у обере з числа чотирьох спортсменів, з котрими підпише угоди. - Авжеж, ніхто з цією четвіркою не веде переговорів, бо, як відомо, до 1 грудня  це заборонено - посміхається Павлащик.
 Бюджет "Акул" в сезоні 2010 повинен складати 2,7 млн злотих. - Зважаючи на питання виплати старих боргів,  ми потребуємо 3,2 млн злотих - уточнює керівник.
 Президент не бере до уваги чорного сценарію і спаду клубу до ІІ ліги. - Я заспокоюю вболівальників, бо щорічно є такого роду проблеми, якщо йдеться про рибніцький клуб.  Ніхто не говорив, що буде легко. Може я ще не дуже  спритний в тому спідвеї, а може такі речі вирішуються інакше, а я ще не знайшов свого "ноу-хау".- завершив шеф РКМ РОВ Рибнік.


Джерело: Gazeta Wyborcza Katowice

 
Переглядів: 1088 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти