Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Сентябрь » 13 » "РЕЗЕРВІСТ" ПЕТЕР КІЛЬДЕМАНД
09:41
"РЕЗЕРВІСТ" ПЕТЕР КІЛЬДЕМАНД

   В 21-річній історії проведення серії Гран-Прі ще не траплялось так, щоб "резервіст" циклу ставав одним з претендентів на потрапляння до ТОП-8 за підсумками сезону. Результати, які показує Петер Кільдеманд, дивують багатьох, а його статистика просто вражає, враховуючи його статус "запасного" - в шести етапах цьогорічного циклу "Петя" вже тричі потрапляв на подіум, вигравши при цьому етап в Хорсенсі. Його середньостатистичний показник сезону - 9,83 пункти, за яким він посідає високе п'яте місце. Якщо вдатись до математичних підрахунків, матимемо одного з претендентів на нагороди, якби він взяв участь і у перших трьох етапах - 9,83*9=88,47 пункти, а це - "залізобетонне" п'яте місце циклу. 

 

Кільдеманд в Гран-Прі 2015 року

 

етап місце проведення пункти місце
1 Варшава (Польша) - -
2 Тампере (Фінляндія) - -
3 Прага (Чехія) - -
4 Кардіфф (Великобританія) 12 3
5 Даугавпілс (Латвія) 8 8
6 Малілла (Швеція) 3 14
7 Хорсенс (Данія) 14 1
8 Гожув (Польша) 9 7
9 Кршко (Словенія) 13 3

 

   Шкода буде, якщо цих старань скандинава не вистачить для історичного рекорду, коли "резервіст" забронює собі місце в наступному циклі потраплянням до ТОП-8. Залишилось лише три етапи, кожен з яких стане абсолютно різним - в Стокгольмі "Петі" гарантована підтримка усієї Скандинавії, в Торуні - непередбачена "бетонна" доріжка, а в Мельбурні - абсолютна невідомість для більшості учасників циклу, в тому числі і для Кільдеманда. Абсолютно точно можна спрогнозувати одне - для участі в наступному році в світовій серії "Петі" необхідно потрапляти до ТОП-8, оскільки розраховувати на "дикаря" від BSI може лише в тому випадку, якщо Єпсен Єнсен не відіграє відставання від Яновського в 6 пунктів. Участь Педерсена і Іверсена ні в кого сумнівів не викликає, а чотирьох датчанів у циклі британці допустити не можуть, оскільки чудово розуміють - в цьому випадку дуже велика доля ймовірності "перешкод" для Тая на шляху до титулу чемпіона 2016 року. 

 

   З кожним етапом вболівальницька аудиторія Кільдеманда зростає неймовірними темпами по всьому світі. Україна в цьому плані не є виключенням. Тому, буде несправедливо, якщо такий боєць, як "Петя", залишиться "за бортом" повноцінного циклу - він заслужив право перебувати в еліті світового спідвею!

 

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 790 | Додав: jktu86 | Теги: Гран-Прі, Данія, Петер Кільдеманд | Рейтинг: 3.1/7
Всього коментарів: 1
Написал SergiusGSV, 13.09.2015 Спам

Марк Лорам в 1999-м году завоевал 5-е место в цикле Гран-При (при одной победе, добытой в Швеции по дикой карте). Британец не был в основе серии Гран-При в том сезоне. Получив дикую карту на второй этап "Лорамски" воспользовался шансом на все 100 %. Победа в Линкопинге (между прочим единственная за всю карьеру) позволила британцу получить дикую карту и на следующий этап, после чего руководители чмионата мира предоставили Лораму дикую карту до конца сезона. Вошел в историю как чемпион мира 2000-го года не завоевав ни одной победы на этапах цикла гран-при на протяжении сезона.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти