Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Февраль » 27 » Революційні зміни в Екстралізі?
19:37
Революційні зміни в Екстралізі?
Дуже ймовірно, що вже від сезону 2011 року в польській Спідвей Екстралізі  буде впроваджений КСМ, тобто, Калькульований Середній результат у Матчі. Також з регламенту  може бути вилучений пункт про обов'язковий старт польського юніора.
Нагадаємо, що КСМ  діяв у польській лізі протягом 1999-2002 років. КСМ розраховувався  на основі формули: середній результат гонщика з попереднього сезону помножений на 4. Сума КСМ всіх гонщиків команди не могла перевищувати рівня, визначеного перед сезоном. Таке рішення мало на меті обмеження числа найсильніших спортсменів ліги, що стартують в одному колективі. Результатом введення цього припису мало бути також вирівнювання сил окремих команд.
Ініціатором введення КСМ від сезону 2011 є керівник «Сталі» Гожув Владислав Комарніцкі. Його аргументація, однак, відрізняється від тієї, яка існувала у попередніх роках. -" Подивіться на те, що робиться. Гонщики вимагають за підписання контрактів щораз вищі суми. Спіраль закручується і ніщо не вказує на те, що повинен  наступити перелом у цій справі. Додатково клуби мають щораз більші проблеми у зв'язку з економічною кризою. Введення КСМ приборкало б сподівання  деяких гонщиків" - сказав для порталу www.sportowefakty.pl  Владислав Комарніцкі.
Якщо аргументація, що стосується введення КСМ, є слушною, то настільки ж  суперечливою є концепція вилучення обов'язкового старту польського юніора в матчі. -" Польські юніори після декількох вдалих заїздів вимагають астрономічні гонорари. Багато з них знаходяться на початку своєї кар'єри, а вже виставляють вимоги, немовби були досвідченими гонщиками. Прикладом є справа Пшемислава Павліцкого. Прошу подивитися до чого дійшло. При цьому я хотів би однозначно підкреслити, що це  проблема не лише Пшемислава Павліцкого. Мова йде про загальну  позицію польських юніорів. Введення цього правила остудило б голови молодих гонщиків" - роз'яснив Комарніцкі.

www.sportowefakty.pl


 
Переглядів: 801 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти