Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Сентябрь » 29 » РЕАБІЛІТАЦІЯ ДАРСІ
11:28
РЕАБІЛІТАЦІЯ ДАРСІ

   Дарсі Ворд продовжує відчайдушну боротьбу за повноцінне життя. Уже позаду декілька операцій і виснажливих процедур, а попереду ще більш інтенсивні тренування, термін яких не може передбачити жоден медик - це може затягнутись як на рік-два, так і ... Свою підтримку співвітчизнику висловив відомий пілот королеви автоспорту "Формули-1" Марк Уеббер:

 

 - "Знаю Дарсі досить давно. Одного разу на етапі Гран-Прі Австралії біля наших боксів незнайомого юнака мене дещо насторожила, оскільки я ще не знав його особисто. Пригадую, він з зацікавленістю дванадцятирічного хлопчика роздивлявся мої боліди і вивчав їхню складову. Відразу після гонки, яка для мене особисто склалась не дуже вдало, він підійшов і сказав, що не варто засмучуватись, а перемоги ще попереду. І ось тепер, коли я дізнався про цю трагедію з ним, уже я підійшов до нього, і, пригадавши ці його слова, сказав йому: "Хлопче, тримайся! Твої найважливіші перемоги ще попереду!" Зізнаюсь, дуже важко було дивитись на нього в такому стані, в якому він перебуває. За шість років знайомства з Дарсі я жодного разу не бачив його засмученим чи втомленим - завжди енергійний, усміхнений і сповнений оптимізму. Ми з ним довго розмовляли в палаті, і я спіймав себе на думці, що це нещастя зробило його сильнішим - він жодного разу не згадав про цей страшний випадок, а лише говорив про майбутнє. Це дуже добре, коли людина не зациклюється на тому, що трапилось. Бажаю йому швидкого одужання, і здобути ще не одну нагороду чи титул в житті. Вірю, що він ще себе покаже!"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Дворазовий чемпіон світу з мотоперегонів у класі "MotoGP" іспанець Марк Маркез також підтримав Дарсі теплими словами:

 

 

 - "Шкода, що такі талановиті гонщики потрапляють у важкі ситуації, після яких певний період часу стоїть питання між життям і смертю. На жаль, в наших видах спорту без ризику неможливо. Неодноразово спостерігав по ТВ змагання зі спідвею, а моїм кумиром серед гонщиків був і залишається Дарсі. Навіть припустити не міг, що з ним може таке статись. Після завершення сезону планую провідати його, а уже після цього відправитись у відпустку. Наразі можу побажати йому тільки терпіння і якможна більше віри в те, що рано чи пізно все буде добре, і він ще неодноразово зможе радувати своїх рідних та близьких блискучими результатами. Нехай не на доріжці, а в житті. І тоді всі ми разом будемо цьому щиро радіти! Тримайся, Дарсі! В тебе ще все попереду!"

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Видатний триразовий чемпіон світу, австралієць Джейсон Крамп, організував на стадіоні клубу "Белле Вью Ас" в Манчестері зустріч фанатів. Гонщик був тісно пов'язаний з цим клубом, захищаючи його кольори в британській Еліт Лізі. Цей захід був благодійним на підтримку Дарсі Ворда - вхідний квиток коштував 10 фунтів стерлінгів. Окрім цього, вболівальники мали змогу придбати різноманітну атрибутику та інше з автографами Дарсі. Наразі конкретної інформації про те, скільки саме виручили організатори акції, немає. Однак, один з британських порталів уже повідомив, що задум вдався на славу, і зібрано немаленьку суму, яка найближчими днями уже буде перерахована на особистий рахунок Дарсі.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

   В Рибніку через перенесення на неділю фіналу чемпіонату Європи серед пар змушені були змістити проведення благодійної гонки "Для Дарсі Ворда". Нова запланована дата - неділя, 4 жовтня. Гонщики місцевого клубу погодилися виступити в турнірі безкоштовно.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

   Ну, а найбільш приємний подарунок підготувала вроцлавська "Спарта". Володарі срібних нагород Екстраліги - 2015 уже виставили на аукціон свої медалі. Тай Воффінден:

 

 - "Коли нам ще перед гонкою запропонували в такий спосіб підтримати Дарсі, жоден з нас ні на мить не засумнівався, незважаючи на те, яка це була б медаль. Усі ми дуже переживаємо і слідкуємо за тим, як відбувається відновлення Дарсі. Ще раз хочу вибачитись за те, що не зможу прийняти участь в гонці 7 жовтня в Пулі. Я повинен виконувати свої зобов'язання перед спонсорами, а це - обов'язковий приїзд в четвер на етап ГП в Гожуві. Думаю, Дарсі мене зрозуміє, а я обіцяю, що по завершенні сезону особисто зроблю чималий вклад в його підтримку".

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

   На даний момент на фондовому рахунку Дарсі Ворда уже зібрано майже 42000 євро.

 

О.Кульбаченко

 

 

     

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 641 | Додав: jktu86 | Теги: Марк Маркез, Белле Вью Ас, Джейсон Крамп, Марк Веббер, Дарсі Ворд, Тай Воффінден, Спарта Вроцлав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
Написал Zhuk, 30.09.2015

Ми завжди будемо з Дарци. І будемо нагадувати йому про це кожен день. Це допоможе йому ще багато разів повірити в себе.... Він повернется. Я в це вірю.....

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти