Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Декабрь » 5 » Рафал Добруцкі: "Тиснути на Локтаєва не будемо"
22:02
Рафал Добруцкі: "Тиснути на Локтаєва не будемо"
   Останнім часом багато розмов точиться про те, чи прийме польське громадянство Олександр Локтаєв. Якщо так станеться, він матиме право виступати за "Фалубаз" на правах "юніора". Саме на це сподівається головний тренер зеленогурського клубу Рафал Добруцкі, розуміючи, що в юніорських заїздах у лігових гонках це буде значною перевагою для його команди.

   І хоча прийняття Локтаєвим польського громадянства може принести ще більше користі для "Фалубазу", наполягати на цьому в клубі не збираються. Рафал Добруцкі:

  - "Не відомо конкретно, коли буде прийнято остаточне рішення у цьому питанні. Саша є важливою персоною у нашій команді, однак тиснути на нього ми не будемо. Він особисто повинен все це вирішити, а ми приймемо будь-яке його рішення. Усім нам залишається лише чекати. Звісно, усі ми сподіваємось на те, що він прийме громадянство Польші. Він знає досконало нашу мову, а це - один з найвагоміших факторів для отримання польського паспорту. Особисто я вважаю, що Локтаєв повинен стати повноцінним громадянином Польської Республіки".

   В порівнянні з минулим, чемпіонським сезоном, особливих змін в складі команди не відбулося. Лідери клубу продовжили свої контракти. На думку спеціалістів, "Фалубаз" лише підсилився в плані повернення з аренди в "Полонію" Бидгощ Олександра Локтаєва. Однак, Рафал Добруцкі вважає, що йому ще потрібно дуже багато працювати над собою:

  - "В минулому сезоні в Саші були як вдалі гонки, так і не дуже. Тож наше завдання допомогти йому стабілізувати форму. Він є цілеспрямованим і завжди готовим вчитися і слухати поради. Це дуже хороша риса будь-якого спортсмена у всіх видах спорту. Було б дуже добре, якби він проводив разом з командою збори. Для цього потрібно, щоб Саша переїхав з рідного Балаково до Зеленої Гури. Ми з ним про це уже розмовляли, і, гадаю, це питання також повинно вирішитись найближчим часом".








   
Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 889 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти