Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Октябрь » 25 » РАФАЛ ДОБРУЦКІ: "МАТИ ТАКОГО ГОНЩИКА В КОМАНДІ - ЦЕ ЩАСТЯ!"
11:37
РАФАЛ ДОБРУЦКІ: "МАТИ ТАКОГО ГОНЩИКА В КОМАНДІ - ЦЕ ЩАСТЯ!"
   Сезон 2012-го року для "Фалубазу" виявився не вдалим. Команда зробила декілька кроків назад в порівнянні з попереднім сезоном. Однак наставник зеленогурців Рафал Добруцкі не впадає у відчай і вірить, що уже наступного року "Фалубаз" поверне втрачені позиції. Приємно, що основні сподівання він покладає на нашого Олександра Локтаєва.
 
 
  - "Маємо в складі таких прекрасних гонщиків, як Пьотра Протасевича, Андреаса Йонссона і Олександра Локтаєва, який цього року провів фантастичний сезон. В порівнянні з минулим роком він значно виріс, як спортсмен, провів грандіозний об'єм роботи, що і вилилось в такий результат. Якщо Саша поїде в наступному сезоні так, як в цьому, він лише прогресуватиме, і мати такого гонщика в складі буде щастям і дуже приємно. Це гонщик, у якого є характер. Загалом, це стосується цілого тріо лідерів нашої команди. Вони постійно викладаються по-максимуму в кожній гонці. З такою командою працювати дуже приємно", - сказав Рафал Добруцкі.
 
 
   В цьому сезоні завершився контракт з командою у Патрика Дудека. Однак, скоріше за все вихованець "Фалубазу" залишиться в команді. Марек Янковскі, президент клубу:
 
 
  - "До вищеперерахованих гонщиків можемо добавити ще й Патрика Дудека і отримаємо досить потужну команду. "Фалубаз" в наступному сезоні не поїде в такому складі, як виступав цього року. Зі слів Рафала Добруцкі уже видно, на кого буде робитися ставка. Мабуть, наступного сезону команда буде ще сильнішою".
 
Саша завоював довіру Рафала Добруцкі
 
 
 
 
 
 
 Sport24.pl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 1076 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти