Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Март » 12 » "Путінська диктатура" заразила МФР! Такого ще спідвейний світ не бачив!
01:12
"Путінська диктатура" заразила МФР! Такого ще спідвейний світ не бачив!
   Здається, в Мотоциклетній Федерації Росії остаточно вирішили робити так, як це є в Україні, а особливо, в нашому спідвеї - присвоювати заслуги людей (які вкладають у розвиток цього "безнадійного" виду спорту) собі, не вдаряючи при цьому палець об палець...

   Ще свіжі в пам'яті події минулого року, коли перед початком Командного Кубка Світу Росію увесь спідвейний світ називав одним з фаворитів турніру. Однак, коли до півфіналу в Ченстохові залишалось все менше часу, з кожним днем ставало зрозуміліше, що боротися росіянам просто не буде з ким. В прямому розумінні цього виразу... Федерація відмовилась спонсорувати братів Лагут і Еміля Сайфутдінова... А потрібно було лише два мільйони рублів... Звісно, що і псевдопрезидент Путін лише шукає вигоду, заглядуючи лише на ті спідвейні події, де можна було б засвітитися з розстібнутим чемоданом для "баксів" і "євриків" (зацікавленість у придбанні "Фалубазу" - все готово, гроші є!).

   Маючи таку трійку гонщиків, як брати Лагути і Еміль Сайфутдінов, і розпочинати з кваліфікації цьогорічний ККС - це позорище! Позорище для влади країни, яка називає себе "володарями всього світу"! 

   Цього року МФР пішла ще далі! Вони ЗОБОВ'ЯЗАЛИ російські клуби за ВЛАСНІ КОШТИ(!!!) оплатити ліцензію гонщикам на старти в закордонних лігах!!! При цьому, ліцензія ОБОВ'ЯЗКОВО повинна бути міжнародною, щоб спортсмени захищали честь Російської Федерації на чемпіонатах Європи і світу!!! І тут же прямим текстом сказано, що саме чемпіонати світу і Європи повинні бути на першому плані у всіх гонщиків, а не лігові матчі в Польщі, Швеції, Данії і т.д., за рахунок яких і виживають не лише російські спортсмени, а й більшість (якщо не всі!) провідних гонщиків світу!!! За невиконання цих умов передбачені не лише санкції у вигляді фінансових стягнень з клубів та гонщиків, а й "заморожування" ліцензій, придбаних за рахунок клубів!!!

   Щоб було більш зрозумілим все вище сказане, простий приклад: для того, щоб Еміль Сайфутдінов мав можливість і надалі радувати велику армію своїх прихильників по всьому світі на високому рівні, СК "Салават" повинен для нього придбати не лише міжнародну ліцензію, а ще й міжнародну страхівку (у випадку травми гонщика на ККС - оплачувати лікування буде клуб!!!)! Це команда, яка в останній момент вирішила ризикнути (вистачить фінансів - доїдуть, не вистачить - значить, така доля...) проїхати весь сезон в російській лізі. Щоб не попадати "під роздачу" всім підряд, вмовили все того ж Еміля виступити хоча б у декількох зустрічах, при чому БЕЗКОШТОВНО! А тепер виявляється, що зекономити не вдасться ні при будь-яких розкладах!

   Ось звернення МФР до всіх клубів російської ліги, опубліковане на сайті mfr.ru:

   Уважаемые руководители спидвейных клубов! 

Просим довести до сведения всех спортсменов, желающих получить от МФР разрешения на старт в чемпионатах других стран и в иных гонках за пределами России, что они должны лично заполнить и подписать "Заявку на получение международной лицензии" (документ размещен на сайте МФР в разделе "Документы" (Спортсменам). 

После заполнения Заявки клуб должен поставить на ней визу, что не возражает против получения такого разрешения и гарантирует оплату за международную лицензию. Сканированную копию Заявки с такой визой нужно направить в ТК МФР по электронному адресу: tk@mfr.ru для регистрации в ТК МФР. Выставление счета на оплату лицензии и дальнейшее оформление разрешения и лицензии производится только после подтверждения регистрации Заявки в ТК МФР. 

При указании информации о страховке следует обратить внимание, что страховка должна быть международная, с учетом занятия мотоспортом (по повышенному тарифу). Обычной туристической страховки недостаточно. Если гонщика страхует зарубежный клуб, то это необходимо написать в Заявке. При этом, гонщик должен понимать, что в этом случае вся ответственность по страховому случаю лежит на нем лично. 

Внимание! Пункт 5 Заявки обязывает спортсменов участвовать в ЧЕ и ЧМ за сборные команды РФ. Это обязательное условие. В случае его невыполнения ранее выданные «Разрешения на старт» в 2014 году будут официально отозваны МФР и на следующий год спортсмен такого разрешения не получит. 

Участие в российских календарных гонках и чемпионатах Мира и Европы является приоритетным, это указано в самом «Разрешении на старт». 

Просим довести информацию до всех спортсменов, кто собирается участвовать в чемпионатах Польши, Швеции, Дании, Чехии, Латвии и других стран. Для тех спортсменов, кто возможно уже получил «Разрешения на старт» на 2014 год, необходимо срочно заполнить указанные Заявки. 

Если Заявки не будут представлены в ТК МФР до 15.03.2014 г., то все ранее выданные разрешения на старт будут официально отозваны. 

С настоящей информацией Вы также можете ознакомиться в разделе "Документы" (Спортсменам).

Ми в VK : vk.com / speedway_rivne_at_ua 






Категорія: Російська ліга |
 
Переглядів: 843 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.1/7
Всього коментарів: 1
Написал vovanspeedway, 12.03.2014 Спам

Можливо тепер російські спортсмени (а також ті хто бажає стати російським) виявлять бажання стати спортсменами УКРАЇНИ..?! Ще є час... хоча й небагато.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти