Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Октябрь » 31 » Пшемислав Термінські: Хочемо запросити Джека Холдера.
13:30
Пшемислав Термінські: Хочемо запросити Джека Холдера.

  Все вказує на те, що вже наступного сезону в складі Get Well Торунь, ми побачимо братський дует. До титулованого Кріса Холдера має долучитись його молодший брат Джек.

 

     У цьому сезоні австралієць вдало виступив в особистому чемпіонаті світу серед юніорів і йому зовсім трохи забракло до здобуття медалі. 
     - Є така можливість. Фактично, ми хочемо запросити Джека Холдера. Вважаємо, що брат йому дуже допоможе. Мотоарена може стати домівкою для обох австралійців. – признав керівник клубу Пшемислав Термінські.

    У Торуні діючі контракти вже мають Кріс Холдер, Павел Пшедпельські, Андріан Мєдзінські, а також юніори. До повного складу бракує ще двох гонщиків. Одним з них напевно стане Грег Хенкок.

    - Формальності ми повинні вирішити наступного тижня, коли Грег повернеться з Австралії. Ми, ще не розмовляли про конкретику з молодшим Холдером. Нас чекає детальна розмова про деталі, кошти та його роль у команді. На цю хвилину важко сказати, чи ми законтрактуємо його до основного складу, чи як гонщика очікуючого на місце у складі. Однак, підтверджую те, що хочемо запросити його до себе. – підсумував Термінські.

 

Джерело: sportowefakty.wp.pl

Переклад: Андрій Бабич

Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 677 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти