Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2010 » Март » 5 » Проведення польських етапів Гран-Прі під загрозою
17:45
Проведення польських етапів Гран-Прі під загрозою
Організація змагань Гран-Прі в Польщі під загрозою. Цього року вболівальники спідвея гарантовано побачать найкращих гонщиків в Лєшно, Торуні та Бидгощі. Однак, не можна виключати того, що в 2011 році будуть вимушені вирушити до Європи.
 Причиною цього є той факт, що одним із спонсорів циклу є букмекерська фірма "Tobet", яка належить до "Nordic Gaming Group". Як відомо, від 1 січня в Польщі почав діяти закон, який обмежує рекламу азартних ігор в мережі.
 "IMG World" i "BSI Speedway" -фірми, які мають діючий рекламний контракт з "Tobet", а гроші, що отримують від нього, є важливою складовою бюджету. Однак, польські організатори не хочуть цього року показувати рекламних банерів з логотипом букмекера.
-Якщо нічого не зміниться, то такої реклами не буде. Якби ми все-таки погодилися на неї, то могли б мати проблеми.- говорить президент «Унібаксу» Торунь Войцех Стемпнєвскі.
-Організатори кубка світу із стрибків в м.Закопане показали рекламу «bet-at-home», а зараз їм загрожує покарання. Ми не намірені виплачувати 12 мільйонів- застерігає він і з ним важко не погодитися.
-Мабуть, не одне зібрання присвятимо цій темі- додає представник "Унії" Марек Слотала.
-А ми замовили юридичну експертизу, яку відправимо до BSI- заявляє Лєшек Тіллінгер із Бидгощі.
 –У будь-якому разі сьогодні можна ризикнути стверджувати: якщо покажемо рекламу "Tobet", то наразимо себе на гнів держави. Якщо не зробимо цього, можемо сподіватися на санкції з боку англійців. Вони будуть мати всі підстави, щоб розірвати угоду і вимагати від нас відшкодування. Врешті-решт, вони теж  втрачають від цього. Не хочеться навіть думати про те, якою високою може бути кара BSI (клуби бояться, що вона може перевищити 100 тисяч доларів. - примітка. ред.) – додає Тіллінгер.
Як неофіційно стало відомо, IMG, і BSI платять FIM (Міжнародній мотоциклетній федерації) за право на організацію циклу близько мільйона доларів на рік. Це величезні гроші. У даній ситуації будь-який стратегічний спонсор, такий, як "Tobet" має неоціненне значення для британських компаній.
 - З тривогою спостерігаємо за ситуацією в Польщі - зізнається Нікола Сандс, прес-секретар IMG, але відмовляється від подальших коментарів з цього питання.
- Вони бояться того, що реклама букмекерської фірми не буде показана у трьох заходах з найбільшою аудиторією, і тому вона може втратити вигідний контракт - розповів  анонімний діяч, котрий має хороші контакти в IMG.
Що  може зробити "Tobet"? - Я не можу публічно виклаcти умови нашої угоди з BSI і IMG. Однак, я можу сказати, що, на мій погляд, законодавча влада поставила міста і спортивні клуби, що беруть участь в дійстві, в складну ситуацію. Або виконувати контракти на рекламу, ризикуючи конфліктом з державою, або приймати рішення не розміщувати рекламних банерів, ризикуючи наразитися на фінансові санкції або навіть втрату права на проведення заходів - сказав  Ярослав Андрушкєвіч з фірми "Tobet".
Ні для кого не секрет, що з одного етапу ГП можна заробити до мільйона злотих. Однак, змагання без "Tobet"- це загроза втрати всієї суми або її частини.

www.sports.pl
 
Переглядів: 850 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти