Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Июль » 14 » ПРОКЛЯТТЯ "ФАЛУБАЗУ"?
15:12
ПРОКЛЯТТЯ "ФАЛУБАЗУ"?

   Іншим словом, ніж "прокляття", цьогорічну ситуацію в зеленогурському "Фалубазі" назвати не можна. Лише за останні неповні півтора місяці травми зазнали три основних гонщики клубу. У найближчому поєдинку чергового туру Екстраліги проти вроцлавської "Спарти" в складі "зеленки" може з'явитись відразу чотири юніори.

 

   На Ярека уже не розраховують у цьому сезоні. Лише диво може повернути його на доріжку цього року після травми, якої він зазнав у першому півфіналі ККС. Уже тоді в Зеленій Гурі почали бити "на сполох", розуміючи, що гідної заміни йому немає. А після травми Валасека в Торуні взагалі заговорили про "прокляття"... Ніхто і подумати не міг, що це ще не кінець бідам і проблемам команди...

 

   Травма Локтаєва в Лоніго остаточно "добила" фанів і керівництво "зеленки". Серед тих, хто регулярно виступав за "Фалубаз" у цьому році, "при здоров'ї" перебувають лише Пьотр Протасевич, Андреас Йонссон, Кристіан Пєщек і Алекс Згардзинські. Окрім них, в розпорядженні Славоміра Дудека залишились лише Кшиштоф Яблонські (3 матчі, 10 заїздів, 6 очок в сезоні), Адам Стшелєц (1 матч, 1 заїзд, 0 очок (дефект) і Аркадіуш Потонєц (0 матчів). Навіть при варіанті з "заміною гонщика" (наприклад, Ярека Хампеля), як це було в матчі проти КС Торунь, в заявку потрібно вносити двох з трьох гонщиків, які на всю "братву" разом в сезоні проїхали 11 заїздів, і здобули 6 пунктів для команди... Погодьтесь, перспективи явно не оптимістичні... Остаточний склад "Фалубазу" на матч проти "Спарти" стане відомим лише за декілька годин до початку гонки. В Зеленій Гурі покладають величезні надії, що медикам все-таки вдасться поставити "на ноги" Валасека і Локтаєва до неділі... Якщо цього не станеться, команда ризикує втратити вкрай необхідні пункти в матчі з "Спартою", і поставити під великий сумнів потрапляння до четвірки кращих за підсумком основної частини змагань, що автоматично викреслює "Фалубаз" з числа претендентів на нагороди цьогорічної першості. 

 

Використані матеріали falubaz.com

О.Кульбаченко    

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 717 | Додав: jktu86 | Теги: Фалубаз, Екстраліга | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти