Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 11 » Прогноз від легенди
04:42
Прогноз від легенди

    Ханс Нільсен - це легенда світового спідвею. Володар 22-х титулів чемпіона світу (4 - в особистому заліку, 11 - в командному, 7 - серед пар) напередодні старту Speedway Best Pairs Cup розповів, кого він бачить фаворитами змагань.

 - "Швидше за все, в Торуні фаворитами будуть поляки. Потужні команди мають росіяни і австралійці. Мені хочеться, щоб турнір виграли датчани, але як буде, дізнаємось в Есбьєрзі 9 травня", - сказав Ханс Нільсен.  

   Для багатьох фанатів Ханс Нільсен є живою легендою світового спідвею. Сам гонщик себе легендою не вважає, хоча і дуже задоволений з кількості золотих нагород, які він виборов за свою 23-х річну кар'єру (1977-1999р.р.): 

 - "Своєю кар'єрою дуже задоволений. Сім чемпіонських титулів серед пар - це чудовий показник! Приємно, що виборов стільки нагород для своєї країни, і приніс багато радості для вболівальників Данії. З іншої сторони, не відчуваю себе легендою. Просто виконував те, що виходило у мене найкраще. Потрібно пам'ятати, що в той час Данія була дуже сильною командою, маючи в своєму складі багато сильних гонщиків. Можу сказати, що ми були дійсно найсильнішою командою, виборовши шість титулів чемпіонів поспіль. Оле Ольсен, Томмі Кнудсен, Ерік Гундерсен і я - це була справжня сила!".

   В попередньому сезоні команда Данії у складі Нікі Педерсен, Нільс Крістіан Іверсен і Міхаель Єпсен Єнсен здобула срібні нагороди. Цього року гонщики з країни Гамлета повинні боротись за золото. Ханс Нільсен:

 - "Останніми роками датчани постійно є серед лідерів. Навіть після завершення моєї кар'єри чи Еріка Гундерсена, жодна команда не виглядала такою сильною, яка була в нас в 80-х роках. На мою думку, в цьому році Нікі і Нільс мають всі шанси на те, щоб виграти цей турнір. Нікі стабільно провів останні сезони на високому рівні, а Нільс має надію, що зможе повернутися на свій рівень після серйозної травми, якої зазнав минулого року. Хоча, фаворитами першого етапу будуть поляки і обіграти їх в Торуні буде дуже складно".

przegladsportowy.pl

 

О.Кульбаченко

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 654 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти