Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Апрель » 17 » ПРОБЛЕМИ КАСКАДА
00:54
ПРОБЛЕМИ КАСКАДА
Після переможного матчу з краківською "Вандою", рівненський "Каскад" відправився в гості до люблінського "КМЖ". Відверто кажучи, шансів у цьому поєдинку в команди обмаль, оскільки за переможну гонку над "Вандою" довелось заплатити чимало... 
В гонці з "КМЖ" не зможуть допомогти Олександр Бородай та Пьотр Свіст. Внаслідок травм, отриманих у Рівному сьогодні, вони не зможуть допомогти команді в найближчих матчах.
 Що зможе показати "Каскад" завтра без основних гонщиків, можна лише здогадуватись. Можливо, і молодь скористається своїм шансом. Однак протистояти таким майстрам, як Пушаковськи, Сухецьки та Баран буде дуже не просто. Тим більше, що для "КМЖ" це буде дебютний поєдинок в сезоні, та ще й на власному треці. 
  В рівненчан в даний момент надії всі лягають на Томаша Ремпалу та молодого росіянина Дениса Носова, який в матчі з "Вандою" підтвердив, що є одним з найсильніших юніорів світу. Однак виникає питання, чи вистарчить їм часу на відпочинок після гонки з краківчанами, враховуючи також переїзд до Польщі? 


Рівне
1. Stanislaw Burza
2. Yaroslaw Polyukhovych
3. Tomasz Rempala
4.  
5. Piotr Swist  ZZ
6. Stanislav Ogorodnik

Люблін
9. Zbigniew SUCHECKI
10. Mariusz PUSZAKOWSKI
11. Tyron PROCTOR
12. Tomasz PISZCZ
13. Karol BARAN
14. Mateusz ŁUKASZEWSKI

 
Переглядів: 870 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 1
Написал Ольчік, 17.04.2011 Спам

ну і як? всі полягали надії по вашим словам на Ремпалу і Носонова а Бужа показав всім де раки зимують. І Каскад може багато без основних гонщиків! І ми показали себе як можна краще! ми молодці! Гідно боролись!!!!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти