Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Апрель » 26 » ПРО САШУ ЛОКТАЄВА ГОВОРИТЬ СПІДВЕЙНА ПОЛЬША...
09:24
ПРО САШУ ЛОКТАЄВА ГОВОРИТЬ СПІДВЕЙНА ПОЛЬША...
 Своїм вдалим стартом сезону у складі "Полонії" Бидгощ Олександр Локтаєв вкотре змусив заговорити про себе у Польші. Після поєдинку в Зеленій Гурі проти місцевого "Фалубазу", який команда Саші програла з рахунком 42:48, про нашого молодого таланта були лише схвальні відгуки. В самій же Зеленій Гурі фанати прийняли Локтаєва дуже тепло, що зайвий раз доводить, хто є їхнім кумиром на сьогоднішній день!

   Ще перед початком матчу "Фалубаз" - "Полонія" офіційний сайт команди з Зеленої Гури написав наступне: "До нас приїде дуже хороша і сильна команда. В їхньому складі є такі видатні гонщики, як Грег Хенкок, Ханс Андерсен і Олександр Локтаєв..."

  Рафал Добруцкі, головний тренер "Фалубазу": "Я завжди був проти того, щоб гонщик, якого ми здаємо в аренду в інший клуб, виступав у поєдинках з "Фалубазом". Та це вирішую не я. Рішення було прийняте таке, що Саша буде виступати проти нашої команди. Звичайно, що для "Полонії" це дуже великий плюс. На щастя, це не завадило нам здобути перемогу в матчі. Без Локтаєва такої видовищної гонки не було б. Та й наші фанати не вибачили б нам, якби Саша не з'явився на доріжці. Він став одним з лідерів "Полонії". Відверто кажучи, не уявляю "Фалубаз" в наступному сезоні без Локтаєва. Це дуже перспективний спортсмен, який психологічно дуже сильний".


  Марек Янковскі, президент "Фалубазу": "Як президент клубу, дуже хочу, щоб за нашу команду виступали лише найкращі гонщики. Такі, як Саша Локтаєв. Однак через регламент проведення першості ми змушені були віддати його в аренду до Бидгоща. До Зеленої Гури він приїхав ще коли був зовсім юний. Зараз Саша вже в еліті світового спідвею. Його план простий - жити спідвеєм і стати чемпіоном світу. І він ним стане, я в цьому впевнений!"

   Сам Саша не очікував, що його так тепло приймуть фанати "Фалубазу": "Як тільки ми вийшли на презентацію, фанати дуже тепло мене привітали. Чесно, було дуже приємно. Протягом гонки не почувався на доріжці чужим. Не зважаючи на нашу поразку залишився задоволеним своїм результатом. Так, є ще над чим працювати. Ще раз дуже дякую вболівальникам, які прийняли мене, як за свого!"

   Після матчу Саша підійшов до фан-сектору зеленогурських фанатів. Ось як це було:









 
Переглядів: 1391 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти