Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2009 » Сентябрь » 24 » Прес-реліз
22:28
Прес-реліз
ЛЬВІВСЬКИЙ СПОРТИВНИЙ КЛУБ
МОТОЦИКЛЕТНОГО СПОРТУ
„СКА-СПІДВЕЙ”

Україна, 79007, м.Львів, вул. Клепарівська, 39 а
тел. / факс: (032) 261-64-51
E-mail: info@ska-speedway.lviv.ua
www.ska-speedway.lviv.ua
Особи для контакту:
Людмила Лятосінська, Анна Савчик

Прес-реліз

ВОЛОДАР КУБКА МАСЕС ВИЗНАЧИТЬСЯ У ЛЬВОВІ

27 вересня о 15.00 на львівському мотореку СКА відбудеться заключний етап Кубка МАСЕС-2009, після якого стане відомий володар головного трофею Середньоєвропейської мотоциклетної асоціації. У перегонах візьмуть участь представники семи країн - Болгарії, Польщі, Росії, Румунї, Угорщини, Італії. Україну представлятимуть срібний призер етапу Кубка МАСЕС-2009 в Браілі (Румунія) Володимир Дубінін, чинний віце-чемпіон України серед юніорів Кирило Цуканов, а також Сергій Борисенко та Андрій Кобрін.  


Нагадаємо, що торік було прийнято рішення проводити середньоєвропейську серію змагань зі спідвею у чотири етапи. На розширення календаря організатори пішли з огляду на збільшення кількості бажаючих взяти участь у Кубку МАСЕС. Враховуючи успішний минулорічний досвід, в лютому на засіданні Середньоєвропейської мотоциклетної асоціації було вирішено і цьогоріч визначати переможця загального заліку за підсумками чотирьох етапів. Проте за місяць-два до визначених дат польський Люблін і угорський Дебрецен через фінансові проблеми відмовилися від проведення своїх етапів Кубка МАСЕС.

«Фінансова криза торкнулася усіх, - відзначає голова трекової комісії ФМУ Олександр Лятосінський. - Нам теж нелегко, але простіше за все сказати: не має можливості провести змагання. Кубок МАСЕС за п’ять років здобув багато прихильників і ми просто не маємо права розчаровувати вболівальників спідвею».

У львівських перегонах візьме участь переможець першого етапу Кубка МАСЕС-2009 поляк Матеуш Шостек. Отже у представника львівського клубу «СКА-Спідвей» Володимира Дубініна буде шанс взяти реванш за поразку тиждень тому в Браілі. Відзначимо, що на румунському треку змагання проводилися за трохи незвичним для українських вболівальників форматом: після дванадцяти заїздів вісім кращих гонщиків розподілялися по двох півфіналах. По двоє кращих з кожного півфіналу діставали путівку у фінал. Одразу після завершення Кубка МАСЕС було визначено переможця традиційного для Браіли Меморіалу Войкулеску, де Володимир Дубінін і Кирило Цуканов посіли перше і друге місця відповідно, випередивши у фіналі Матеуша Шостку.

Польщу окрім Матеуша Шостки, на мототреку СКА представлятимуть переможець львівського етапу Кубка МАСЕС-2008 Томаш Лукашевіч, а також Павел Месьонц. Свої заявки вже надіслали болгарин Мілен Манєв, італієць Гугліємо Франчетті, угорець Аттіла Лорінс, а також російський гонщик Ігор Кононов. Очікується приїзд володаря Кубка МАСЕС-2007, 2008 Алексадру Тома. Щоправда, румунський ветеран зазнав невеличкої травми під час перегонів в Браілі.

MACEC (Середньоєвропейську мотоциклетну асоціацію) було утворено 2003 року. Польща, Словаччина та Україна об’єднали свої зусилля для розвитку мотоспорту та мототуризму, налагодження співпраці у рамках UEM (Європейського мотоциклетного союзу) та FIM (Міжнародної федерації мотоспорту). Згодом до цих трьох країн приєдналась Білорусь. А надсилати своїх спортсменів для участі в змаганнях також виявляють бажання національні федерації Угорщини, Румунії та Чехії. Кубок МАСЕС став першим дітищем Середньоєвропейської мотоциклетної асоціації, президентом якої є Анджей Гродскі (Польща), а віце-президентом – Сергій Лятосінський (Україна). Ідея проведення серії перегонів серед гонщиків середньоєвропейських країн дуже швидко здобула популярність.

Львів вже вшосте приймає етап Кубка МАСЕС. 2004 року гості та мешканці нашого міста стали свідками хет-трику вихованців польського спідвею. Першим став тоді володар Кубка МАСЕС-2004 Павел Баран, другим - Лукаш Гольонка, третім - Януш Шльончка. 2005 року нашим сусідам вже не вдалося розгулятись на СКА. Гідну конкуренцію переможцю львівського етапу і володарю Кубка МАСЕС-2005 Даніелю Єленєвскі (Польща) склали українці Андрій Карпов (ІІ місце) та Ігор Марко (ІІІ місце). А вже 2006 року Карпов став першим в історії українським гонщиком, якому вдалося виграти Кубок МАСЕС, записавши на свій рахунок перші місця в Кросно, Браілі та Львові. Напружений змагальний графік не дозволив червоноградському гонщику повторити це досягнення 2007 року. Проте він відзначився блискучою перемогу на львівському мототреку. Відзначимо, що 2008 року друге місце в загальному заліку слідом за Александру Тома посів представник «СКА-Спідвей» Кирило Цуканов, якого ви також зможете побачити в цієї неділі на гаревій доріжці стадіону СКА.

Програма змагань

27.09.2009 (неділя)

12.00 – технічний огляд
14.30 – нарада учасників та головного судді змагань
15.00 – відкриття змагань

 Шановні колеги, запрошуємо Вас 27 вересня о 15.00 на стадіон СКА. Ви матимете нагоду на власні очі побачити усю красу і захопливість спідвею і оцінити майстерність провідних європейських гонщиків.



 
Переглядів: 1203 | Додав: Tygrys | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 1
Написал owen3717, 25.09.2009 Спам

Скільки коштують квитки (дорослий і дитячий)?

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти