Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июнь » 28 » ПОЛЬША В КУБКУ СВІТУ - 2011
18:20
ПОЛЬША В КУБКУ СВІТУ - 2011
         Марек Цеслак назвав склад команди Польші на змагання Командного Кубку Світу - 2011 року. Також він озвучив п'ятірку, яка розпочне захист чемпіонського звання у півфіналі, який відбудеться в Кінг'с Лінні 11 липня.
 
 
 До цієї п'ятірки не потрапив Руне Холта. - "У нього травмована рука. Я не можу ризикувати здоров'ям спортсмена і результатом. Я був у неділю в Лєшно і на власні очі бачив, наскільки важко Руне долає дистанцію в чотири кола. Холта сам сказав, що не зможе, мабуть, допомогти команді у півфіналі. До фіналу в Гожуві у нас ще залишиться трішки часу, і якщо Холта буде повністю здоровий, він обов'язково допоможе команді" - сказав Цеслак.
 
 Тренер репрезинтації Польші досить часто потрапляє під "критичні стріли" на свою адресу.- "Моя посада є така, що я постійно атакований пресою та експертами, не дивлячись на результат. Пригадую, в 2009 році після перемоги нашої команди в Лєшно мене критикували за те, що я не використав своєчасно джокера. Обідно, коли тебе критикують навіть за великі перемоги. Спідвей - це моє життя. Люди, які критикують мене, не мають відповідальності за результат. Відповідаю за нього лише я. В даний момент у нас є можливість здобути історичну перемогу. Ще жодній команді не вдавалось тричі поспіль стати найкращою командою світу. Кожен може нарікати на мене, навіть експерти, які були моїми суперниками на доріжці, та в даний момент вони, в більшості, є простими вболівальниками. А я перебуваю в зовсім другій ситуації. Я працюю з командою не один рік. Тому на кожну окрему гонку я намагаюсь вибирати оптимальний варіант складу, який, на мою думку, повинен дати оптимальний результат".
 
Досить несподівано місце у Кінг'с Лінні отримав Кшиштоф Каспчак. Марек Цеслак: "Можливо, Кшиштоф і не потрапив би до заявки, проте я на власному досвіді знаю його можливості. Два роки тому він також перебував у нашому складі, та до п'ятірки у півфіналі не потрапив. Повинен був їхати Себастіан Уламек, але він в останню мить зазнав травми. Кшиштоф перебував тоді в не найкращій формі. Проте досить несподівано він виграв півфінал індивідуального чемпіонату Польші в Равічі. Я відразу зателефонував до Томаша Голлоба і запитав, в якій формі перебуває Каспчак. Голлоб відповів, що Кшиштоф зараз дійсно перебуває в прекрасній формі, і він зможе допомогти команді. Ризикуючи, взяв його у команду. І, як виявилось згодом, ві прекрасно виступив у Пітерборо в півфіналі. Незабаром саме Каспчак витягнув команду в фінал у Лєшно. Саме Каспчак першим показав, що після сильного дощу, який влив перед самим фіналом, по тому болоті, яке утворилось можна їхати. До того ж, враховуючи його чималий досвід виступів на міжнародній арені, а також те, що в Гожуві Кшиштоф показує хороші результати, я не міг не взяти його у команду".
 
         Цеслак сподівається, що уже в найближчому майбутньому основу команди Польші будуть складати переважно молоді гонщики: "Маю наміри створити сильну боєздатну команду, в основі якої будуть сьогоднішнінаші юніори, такі як Мацей Яновскі та брати Павліцкі. В даний момент, на мою думку, ще зарано їх кидати в такі битви. Гадаю, через рік - два вони вже наберуть необхідний досвід, і можна буде спробувати їх на такому рівні в складі національної дружини Польші", - сказав Марек Цеслак.
 
      Склад збірної команди Польші на ККС - 2011 :
 
 Томаш Голлоб
 Ярослав Хампель
 Януш Колодзей
 Руне Холта
 Адріан Мєдзінскі
 Кшиштоф Каспчак
 Пьотр Протасевич
 Мацей Яновскі
 Пшемислав Павліцкі
 Кшиштоф Бучковскі
 
      Склад команди Польші на півфінал ККС в Кінг'с Лінні :
 
 1. Томаш Голлоб
 
 2. Ярослав Хампель
 
 3. Януш Колодзей
 
 4. Пьотр Протасевич
 
 5. Кшиштоф Каспчак
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Категорія: Інші види спідвею |
 
Переглядів: 872 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти