Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Октябрь » 16 » ПОЛЬША СИЛЬНІША ЗА "DREAM TEAM"! + фотоогляд гонки
23:27
ПОЛЬША СИЛЬНІША ЗА "DREAM TEAM"! + фотоогляд гонки
   Сьогодні Торунь став свідком непересічної події - збірна команда Польші на очах десяти тисяч вболівальників вкотре довела, що є найсильнішою спідвейною нацією сучасності. Після впевненої перемоги в Командному Кубку Світу, поляки перемогли і "збірну Світу", в складі якої виступали чемпіон і віце-чемпіон світу цього року!
 
   Такий склад учасників можна побачити лише на етапах Гран-Прі. "Dream Team" представляли відразу п'ять учасників цьогорічної світової серії (та ще й Дарсі Уард, який двічі цього року отримував від BSI "wald card") проти трьох польських. Проте обіграти збірну Польші в її "логові" практично нереально. Це відразу дали зрозуміти в першому "юніорському" заїзді чемпіон і бронзовий призер юніорського чемпіонату світу цього року Мацей Яновскі і Пшемислав Павліцкі, які не залишили шансів Дарсі Уарду (Мартін Вацюлік здійснив наїзд на стартову стрічку і був виключений з заїзду).
 
   Уже в наступному заїзді вболівальники сподівались побачити реванш екс-чемпіона світу в протистоянні з новим чемпіоном. Проте Грег Хенкок вкотре довів не випадковість завоювання титулу цього року, залишивши позаду Томаша Голлоба. Далі Януш Колодзей разом з Пьотром Протасевичем завдяки реактивному старту "декласували" шведів Йонссона і Ліндбака, тим самим зробивши відрив поляків після трьох заїздів більш як комфортним - 13:5!
 
   "Dream Team" відреагувала моментально на такі дії суперників, і після наступних двох заїздів відновила інтригу в протистоянні. Спершу пара з країни "кенгуру" Холдер і Уард пошили "в дурні" Ярослава Хампеля і Пшемека Павліцкі, а згодом Педерсен і Хенкок не залишили шансів Протасевичу і Колодзею. 15:15 після п'яти заїздів, і все ще попереду!
 
   У шостому заїзді пара Хампель-Павліцкі реабілітувалась за невдачу у четвертому старті. "Ярек" прийшов на фініш першим, а Павліцкі зумів нав'язати боротьбу шведському дуету, вклинившись між Йонссоном і Ліндбаком. У сьомому заїзді поляки вкотре у цій гонці відсвяткували подвійну перемогу. Порадували вболівальників Торуня Адріан Мєдзинскі і Томаш Голлоб. Холдер з Вацюліком лише спостерігали за тріумфом польського дуету. Восьмий заїзд завершився унічию, і на екваторі гонки рахунок став 27:21 на користь господарів, що дало можливість командам застосовувати право "тактичного резерву". В заїзді номер дев'ять замість Антоніо Ліндбака на доріжку виїхав Дарсі Уард, і...нічого не зміг зробити з Голлобом, тоді як Мєдзинскі впорався з Йонссоном, і відрив поляків лише збільшився - 31:23!
 
   У десятому заїзді Пер Йонссон вирішив скористатись останнім шансом врятувати гонку. Кріс Холдер виступив у ролі "джокера", і виступив вкрай невдало, приїхавши лише третім! В наступних двох заїздах команди обмінялись перемогами з одинаковим рахунком 4:2, і перед заключними трьома заїздами поляки мали "+5". Далі Томаш Голлоб вкотре довів, що перемагати його у Польші дано тільки "самим-самим", в чому і переконався Кріс Холдер. Колодзей пропустив уперед Ліндбака, і загальний рахунок став 42:37.  
 
   Переможний порив Дарсі Уарда в передостанньому заїзді знову не підтримав віце-чемпіон світу Андреас Йонссон. Хампель разом з Колодзеєм спокійно привезли чергові три очки для своєї команди, і для загальної перемоги збірній Польші у заключному заїзді потрібно було привезти лише одне очко. За виконання цього завдання взявся Голлоб, який до самого фінішу пресингував Хенкока, та все-таки змирився з тим, що "Хенкі" для нього у цьому сезоні є недосяжним. Холдер і Мєдзинскі вирішили не особливо втручатись в розбірку "монстрів", а тому спокійно "паровозиком" дістались фінішу. 47:44 - збірна Польші перемагає "Dream Team"!
 
 
   Польша - 47
 
  9. Tomasz Gollob - 12 (2,2,3,3,2)

10. Adrian Miedziński - 8 (1,3,1,3,0)

11. Piotr Protasiewicz - 5 (2,1,0,2)

12. Janusz Kołodziej - 6 (3,0,2,0,1)

13. Jarosław Hampel - 9 (0,3,3,1,2)

14. Maciej Janowski - 2 (2,0,0)

15. Przemysław Pawlicki - 5 (3,1,1)
 
 
   Dream Team - 44
 
  1. Greg Hancock - 13 (3,2,2,3,3)

  2. Nicki Pedersen - 4 (0,3,1,0,-)

  3. Andreas Jonsson - 5 (1,2,0,2,0)

  4. Antonio Lindbaeck - 0 (0,0,-,-)

  5. Chris Holder - 8 (2,1,2(!),2,1)

  6. Martin Vaculik - 1 (с,0,1)

  7. Darcy Ward - 13 (1,3,2,3,1,3)
 
 
   Позаїздно:
 
  1. Pawlicki, Janowski, Ward, Vaculik (с) 5:1

  2. Hancock, Gollob, Miedziński, Pedersen 3:3 (8:4)

  3. Kołodziej, Protasiewicz, Jonsson, Lindbaeck 5:1 (13:5)

  4. Ward, Holder, Pawlicki, Hampel 1:5 (14:10)

  5. Pedersen, Hancock, Protasiewicz, Kołodziej 1:5 (15:15)

  6. Hampel, Jonsson, Pawlicki, Lindbaeck 4:2 (19:17)

  7. Miedziński, Gollob, Holder, Vaculik 5:1 (24:18)

  8. Hampel, Hancock, Pedersen, Janowski 3:3 (27:21)

  9. Gollob, Ward, Miedziński, Jonsson 4:2 (31:23)

10. Ward, Kołodziej, Holder(!), Protasiewicz 2:5 (33:28)

11. Miedziński, Jonsson, Hampel, Pedersen 3:2 (37:30)

12. Hancock, Protasiewicz, Vaculik, Janowski 2:4 (39:34)

13. Gollob, Holder, Ward, Kołodziej 3:3 (42:37)

14. Ward, Hampel, Kołodziej, Jonsson 3:3 (45:40)

15. Hancock, Gollob, Holder, Miedziński 2:4 (47:44)
 
   Найкращий час - Януш Колодзей у третьому заїзді - 58,72с.
 
 
   Марек Цеслак (тренер збірної Польші): "Тиск під час Кубку Світу був сильнішим, ніж у цьому матчі. Вперше за багато років були організовані змагання такого типу. Вболівальники стали свідками цікавого  спідвею, і я гадаю, що сьогоднішня гонка була чудовою "презентацією" спідвею у світі. Це було прекрасне видовище, чудова гонка, неймовірна атмосфера на трибунах. Сподіваюсь, після цієї гонки спідвей стане ще популярнішим видом спорту".
 
   Пер Йонссон (тренер "Решти Світу"): "Просто супер, що був організований такий матч. Усі хлопці продемонстрували найкращі якості спідвею. Дарсі Уард і Грег Хенкок показали прекрасні результати. На жаль, цього не вистарчило для загальної перемоги. Збірна Польші довела, що є дуже потужною командою".
 
   Януш Колодзей (гонщик збірної Польші): "Сьогодні я помітив ще резерви в своїх виступах. Це була остання гонка для мене у цьому сезоні. Головним для мене було завершення змагань без травм. Загалом, дуже приємно, що усім нам вдалось створити таке шоу. Гадаю, вболівальники також дотримуються такої думки".
 
   Томаш Голлоб (гонщик збірної Польші): "Це була прекрасна гонка, яка повинна популяризувати спідвей у світі. Вважаю, що таких змагань повинно бути набагато більше. Ми продемонстрували спідвей високого рівня, і я сподіваюсь, що це не в останній раз. Дуже жаль, що сезон підійшов до завершення, хочеться ще їздити і їздити. Можливо, цей сезон для мене став і не найкращим, та я докладу максимум зусиль, щоб наступний сезон провести набагато краще".
 
   Ярослав Хампель (гонщик збірної Польші): "Приємно, що я став одним із "творців" такого гарного спектаклю і атмосфери на стадіоні. Свій виступ не вважаю вдалим. Одного разу вдавалось перемогти, а уже в наступному заїзді провалював старт. Це були важкі змагання. Команда суперників була скомплектована з дуже сильних гонщиків, тому боротись за очки було дуже складно".
 
   Грег Хенкок (гонщик "Решти Світу"): "Це був дивовижний сезон для мене, який завершився такою чудовою гонкою. На жаль, не було сьогодні команди США. Приємно, що виступив за команду "Решти Світу". Виступаючи сьогодні у цьому турнірі, мені здавалось, що я їду для Америки. Я виклався по-максимуму, але збірна Польші була сильнішою. Це було велике свято усього світового спідвею".
 
  
 
Категорія: Інше |
 
Переглядів: 958 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти