Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Март » 10 » Польша оголосила склад
15:25
Польша оголосила склад

   Зовсім скоро стартує офіційний спідвейний сезон. 28 березня на торунській "МотоАрені" відбудеться перший етап найкращих пар світового спідвею. Сьогодні став відомим склад на цю гонку господарів змагань. Особливих несподіванок тут не відбулось - "забійниками" підопічних Марека Цешляка стануть Ярослав Хампель і Кшиштоф Каспшак, а резервним гонщиком буде Пьотр Павліцькі.

   В цьому році тренер "Кадри" вирішив відмовитись від послуг місцевого "вишибали" Медзінського і його "наставника"-ветерана Голлоба, надавши перевагу найсильнішим своїм гонщикам. І хоча доріжка в Торуні є далеко не найулюбленішою для Ярека, в Польші сподіваються на його досвід і професіоналізм, які повинні знівелювати його "нелюбов" до цього овалу. 

   Для Кшиштофа Каспшака попередній сезон став одним з найуспішніших у кар'єрі. В Гран-Прі він поступився лише неперевершеному "дяді Грегу", в польській Екстралізі в такій же послідовності вони завершили сезон за показниками набраних пунтків у середньому в заїзді. Варто зазначити, що Кшиштоф став єдиним гонщиком, який протягом шістнадцяти матчів Екстраліги минулого сезону ЖОДНОГО (!!!) разу не фінішував 4-м у заїзді (за виключенням 3-х дефектів і 2-х виключень з заїзду)!!! 

   Підтримати і замінити партнерів у будь-який момент готовий діючий чемпіон світу серед юніорів Пьотр Павліцькі, для якого це буде дебютом в даних змаганнях. Він уже давно довів свою профпригодність, і ні для кого не є таємницею, що для Марека Цешляка "Павлік"-молодший є одним з кумирів сучасного спідвею. Тому особисто в мене немає жодних сумнівів, що уже в Торуні ми зможемо побачити декілька разів Павліцького "в ділі".

   Досі залишилася лише одна "темна конячка". За іронією долі, нею є діючі чемпіони - команда Австралії. В стані "кенгурят" досі шукають вихід з положення через дискваліфікацію Дарсі Ворда, яка суттєво ускладнює шанси австралійців на захист свого титулу. 

   Склади команд на перший етап Speedway Best Pairs Cup:

Латвія:

1. Анджей Лебєдєв
2. Кьястас Поуджукс
3. Максим Богданов


Росія:

1. Еміль Сайфутдінов
2. Григорій Лагута
3. Артем Лагута


Данія:

1. Нікі Педерсен
2. Нільс-Крістіан Іверсен
3. ???


Швеція:

1. Андреас Йонссон
2. Томас Х. Йонассон
3. Антоніо Ліндбак

 

США: 

1. Грег Хенкок
2. Джино Манзарес
3. ???

 

Польша:

1. Кшиштоф Каспшак
2. Ярослав Хампель
3. Пьотр Павліцькі

 

Австралія:

1. ???
2. ???
3. ???

   Календар змагань:

1-й етап - Торунь (Польша) - 28.03

2-й етап - Гюстров (Німеччина) - 11.04

3-й етап - Есбьєрг (Данія) - 09.05

 

О.Кульбаченко

 

 

Категорія: Особисті змаганя та турніри |
 
Переглядів: 649 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти