Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2015 » Апрель » 30 » ПОЛЬША - ДАНІЯ. Хто кого цього разу?
21:16
ПОЛЬША - ДАНІЯ. Хто кого цього разу?

   Завтра в Оструві Великопольському вже вкотре відбудеться свято для вболівальників спідвею під назвою "Польша - Данія". Так вже сталось, що останнім часом саме ці дві збірні диктують моду в світовому спідвеї.

 

   Для гонщиків обидвох команд і їх наставників, це протистояння вже давно переросло у щось більше, ніж просто конкуренція. Це як в іспанському футболі протистояння "Барселона" - "Реал", в італійському -  "Мілан" - "Ювентус" чи в нашому рідному "Динамо" - "Шахтар". І нехай дана зустріч і буде нести товариський статус, боротьби, можливо, часто і жорсткої, в Оструві бракувати не буде. А по-іншому бути і не може - саме ці дві команди розділили між собою останні десять титулів командних чемпіонів світу (6 - у поляків, 4 - у датчан). Два сезони поспіль з перемінним успіхом у фіналах ККС різниця між ними складала лише одне очко. Для "Кадри" Марека Цешлака минулорічна поразка була однією з найболючіших у всій його тренерській кар'єрі, оскільки з рук черговий титул був випущений на очах власної публіки в Бидгощі у заключних двох заїздах... Відразу по завершенню фіналу Цешлак оголосив про серйозний намір покинути посаду тренера "Кадри". Не знаю, яким "макаром" і що пообіцяли знаменитому тренеру в ПЗМ-і, однак той вирішив залишитися. І явно не для того, щоб віддавати пальму переможців датчанам, чи ще комусь у цьому році.

 

   Марек Цешлак: "Протистояння з датчанами уже давно для нас є одними з найпринциповіших. Так само, як і для них з нами. Раз ми сильніші, раз - датчани. Ця зустріч важлива для обидвох команд в контексті визначення оптимальних складів на Кубок Світу. Не виключено, що уже після цього матчу можна буде зробити певні висновки. Цього року у нас значно більше кандидатів до головної команди, ніж було раніше".

 

   Датчани також не приховують, що цей матч швидше "контрольний". Хоча і в штабі "Вікінгів" не заперечують факт важливості перемоги над принциповим суперником навіть в товариському матчі. Нікі Педерсен:

 

 - "Поляки для нас, як і ми для них на доріжці - найбільші подразники. У нас навіть основні кольори кевларів практично однакові! Думаю, в Оструві на нас усіх очікує дуже важка і емоційна гонка, а для вболівальників - супервидовище. Ми хочемо перемогти. щоб вкотре довести невипадковість нашого успіху на чемпіонаті світу минулого року. Це для усіх нас дуже важливо. Поляки ж прагнутимуть реваншу на очах власної публіки. Все, що можу сказати точно - це те, що буде дуже цікаво!"

 

   Дещо насторожує любителів спідвею прогноз погоди. На завтра в Оструві синоптики прогнозують невеликий дощ, який ближче до вечора повинен завершитись. Організатори запевняють, що тримають усе під своїм контролем, а змагання відбудуться однозначно і пройдуть на найвищому рівні. Якщо не буде форс-мажорних обставин і неполадок зі стартовою машиною:)

 

   Старт матчу - 19:00 за київським часом.

 

   Арбітр матчу - Лешек Демські

 

   Склади команд

 

ПОЛЬША

 

  9. Кшиштоф Каспшак

10. Бартош Змарзлік

11. Пьотр Павліцькі

12. Пшемислав Павліцькі

13. Ярослав Хампель

14. Томаш Голлоб

 

ДАНІЯ

 

  1. Міхаель Єпсен Єнсен

  2. Петер Кільдеманд

  3. Нікі Педерсен

  4. Б'ярне Педерсен

  5. Нільс Крістіан Іверсен

  6. Міккель Міккельсен

 

О.Кульбаченко

 

 

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 584 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти