Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Ноябрь » 21 » Полонія Бидгощ - це надія для Андрія Кобріна
11:20
Полонія Бидгощ - це надія для Андрія Кобріна

   Не давно Андрій Кобрін підписав контракт з Полонією Бидгощ. Для українця, це шанс відновити регулярні виступи у польській лізі. Спортсмен не приховує, що хотів би опинитися в основному складі.

 

 

     Новий спортсмен Полонії не мав багато стартів у польській лізі. Не зважаючи на те, що у Польщі появився, як юніор. У наступному сезоні хоче показати на що він здатний, тому він задоволений з підписаного контракту. - Це для мене найкраща можливість. Чув дуже багато гарних слів про цей клуб. Хочу в решті решт показати добрі результати і розраховую, що вийде мені це, саме у Бидгощі. - розповів Андрій Кобрін.

     Андрій ще не розпочинав тренуваннь до нового сезону. - До 1 грудня буду працювати, а пізніше буду готуватися до нового сезону. В моїх планах відвідати басейн, тренувальний зал та побігати. Також, планую поїздити на льоді, це буде як тренування до нового сезону. Якщо йдеться про техніку, то тим займається мій батько - розповів спортсмен.

     Кобрін ніколи не стартував у клубі Полонія Бидгощ, але ця доріжка не є для нього загадкою. Багато разів він тут виступав. - Мені подобається цей трек. Думаю, що зумію пристосуватися до насипу. Провів тут не одне змагання - завершив.

 

Джерело: sportowefakty.wp.pl

Переклад: Юра "YuriyMushyn" Мушинський

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 918 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 3.6/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти