Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Сентябрь » 8 » ПЛЕЙ-ОФФ ШВЕДСЬКОЇ ЕЛІТСЕРІЇ
19:18
ПЛЕЙ-ОФФ ШВЕДСЬКОЇ ЕЛІТСЕРІЇ
  У вівторок завершилась перша стадія розиграшу командного чемпіонату Швеції. Переможцем першого раунду стала команда "Індіанерна" з Кумли. Свого найближчого переслідувача, "Піратерну", вони випередили на дев'ять очок. "Бронзовими" призерами стали гонщики "Хаммарбю" з Стокгольма.
 
   Саме переможцям першого раунду і було надано право на вибір свого суперника у півфіналі. І цей вибір ліг на "Хаммарбю" Андрія Карпова. В першому раунді команди обмінялись перемогами на своїх треках, та бонус за підсумками двох зустрічей отримала "Індіанерна". По складах команди практично рівні. Салліван, Ліндбак, Протасевич та Б'ярне Педерсен - основна "ударна" сила в переможців регулярної першості.
 
 
    Успіх "Хаммарбю" приносили в основному Зеттерстрем, Голлоб, Карпов та Валашек. У Швеції з нетерпінням очікують на двоматчеву дуель цих команд. За думкою багатьох фахівців, саме переможець цієї пари і стане найкращою командою Швеції 2011 року.
 
 
 
  Пару номер два склали "Піратерна" Мотала - "Еліт" Ветланда. В обох матчах першого раунду перемагала "Піратерна", при чому з одинаковим рахунком - 49:41. Основну роль в команді з Мотали відіграють лідер генеральної класифікації серії Гран-Прі-2011 Грег Хенкок та юні поляки - Мацей Яновскі та Пшемислав Павліцкі. Також протягом сезону "вистрілювали" непоганими результатами Йонас Давідссон та Лінус Сундстрем.
 
 
   У гостей лідером цього сезону є Ярослав Хампель, який з усіх сил намагається надздогнати в Гран-Прі Хенкока. "Ярек" в даний момент є лідером по середньозаїздному показнику в шведській елітсерії. Після перемоги в особистому чемпіонаті Польші Хампель перебуває у прекрасному настрої. Зважаючи на те, в якій формі знаходиться поляк, можна не сумніватися, що за підтримки свого лідера таких гонщиків, як Джейсона Крампа та Януша Колодзея, команда з Ветланди може розраховувати на вихід до фіналу плей-офф.
 
 
 
   Плей-офф елітсерії:
 
   "Індіанерна" - "Хаммарбю"
 
   "Піратерна" - "Еліт"
 
   Також серйозна боротьба розгорнеться і за місця з п'ятого по восьме. Команди, які програють за сумою двох матчів в "півфіналах "Б" розіграють між собою "рятівну" сьому сходинку, яка дозволить залишитись в елітсерії ще на один сезон. Команда, яка посяде восьме місце приєднається до "Лейонена", який уже "перебазувався" до "Аллсвенскої ліги".
 
   За 5-8 місця:
 
   "Даккарна" Малілла - "Валсарна" Хагфорс
 
   "Вастервік Спідвей" - "Варгарна" Норчепінг
 
   Перші матчі відбудуться 20 вересня, матчі-відповіді - за тиждень.
 
Чи допоможе своєму клубу Андрій Карпов?
 
 
 
 
Категорія: Шведська ліга |
 
Переглядів: 814 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти