Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2011 » Июль » 15 » ПЛЕЙ-ОФФ КОМАНДНОГО КУБКУ СВІТУ. ПІСЛЯ ГОНКИ.
18:51
ПЛЕЙ-ОФФ КОМАНДНОГО КУБКУ СВІТУ. ПІСЛЯ ГОНКИ.
   Команди Австралії та Швеції здобули путівки до фіналу Командного Кубку Світу, який відбудеться 16 липня у польському місті Гожув. Представники країн "кенгуру" та "Трьох корон" залишили позаду себе збірні Росії та Великобританії.
 
Джейсон Крамп (Австралія): "Наша команда провела прекрасну гонку. Кожен гонщик приніс для команди цінні пункти. Розпочали цю гонку набагато впевненіше за півфінал у Войєнсі. Це нам і допомогло, оскільки нам не довелось надздоганяти суперників, а, навпаки, ми були попереду. І хоча, якщо подивитись на зароблені наші очки у цій гонці може здатись, що гонка була для нас легкою, це не так, оскільки кожен заїзд проходив у боротьбі, і все було не так просто, як здається на перший погляд".
 
   Босс Віребранд (менеджер Швеції): "Дуже радий, що нам вдалось кваліфікуватись до фіналу Командного Кубку Світу. Позаду себе ми залишили дуже сильні команди Росії та Великобританії, які протягом усієї гонки не давали нам розслабитись ні на хвилину. В своїй команді хочу відзначити Антоніо Ліндбака, який став лідером нашої команди в цій гонці".
 
Кріс Харріс (Великобританія): "Всі ми дуже розчаровані, що наша команда не пробилась до фіналу. Ми планували в цьому році поборотись за нагороди, однак доведеться відкласти наші плани на наступний сезон. Було дуже важко боротись з суперниками. Щодо свого виступу, то я частково задоволений цією гонкою. Мені дуже подобається гожувська доріжка. Жаль, що не вдалось оформити путівку на наступну гонку у Гожуві, яка відбудеться через два дні".
 
Фредрік Ліндгрен (Швеція): "Я дуже щасливий, що команда Швеції пробилась до фіналу. Мій виступ я розцінюю як не дуже вдалий, однак мене підстрахували партнери, які від'їздили прекрасну гонку. Особливо хочу відзначити Андреаса Йонссона, який після свого падіння не здався, а навпаки, поїхав ще краще! Перед нами фінал, в якому ми обов'язково докладемо максимум зусиль для того, щоб піднятись як можна вище на п'єдесталі пошани".
 
   Крейг Бойс (менеджер Австралії): "Вся гонка пройшла згідно нашого плану. Хлопці виконали великий об'єм роботи і заслужено пройшли до фіналу. Дуже щасливий з цього приводу, однак розслаблятись у нас часу немає, оскільки менше, ніж за добу на нас уже очікує тренування перед фінальною гонкою, де ми будемо випробовувати різні настройки. На цьому тренуванні особливо уважно буду стежити за Рорі Шлейном. Не виключено, що у фіналі він замінить Дейві Уатта, який в даний момент перебуває не в оптимальній формі. Остаточне рішення про те, хто поїде у фіналі, буде прийнято у п'ятницю вечером".
 
Андреас Йонссон (Швеція): "Ми приїхали сюди, щоб здобути путівку до фіналу, і нам це вдалось. В суботу на нас очікує набагато складніша гонка, де кожне очко буде на вагу золота. Надіюсь, нам вдасться виступити у фіналі ще краще. Для цього нам потрібно ретельно приготуватись. Усі ми хочемо здобути перемогу!!!"
 
Антоніо Ліндбак (Швеція): "Доріжка в Гожуві досить складна. До цієї гонки на цьому треці мені довелось виступати лише двічі. Я дуже задоволений своїм виступом, і надіюсь, що в суботу ще покращу свою статистику на цьому треці. Наша команда не впаде на коліна перед поляками, австралійцями та датчанами без бою".
 
Таі Воффінден (Великобританія): "Чесно кажучи, все закономірно. Після невдалого початку гонки, мені вдалось виграти заїзд, і, здавалось, що тепер поїду краще. Однак, цього не сталось. Суперники виявились краще підготовленими до змагань. Змушені лише спдіватись, що наступного року наш виступ буде більш вдалим".
 
   Андрій Савін (МФР): "На жаль, нам не вдалось поборотись за нагороди в цьому сезоні. Вірю, що уже в наступному році ми покажемо все те, на що здатний російський спідвей. Звичайно, вигравати такі гонки, маючи у складі лише двох конкурентноспроможних гонщиків, неможливо".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
Категорія: Інші види спідвею |
 
Переглядів: 798 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти