Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2013 » Сентябрь » 8 » Півфінали. Матчі-відповіді
10:26
Півфінали. Матчі-відповіді
   Сьогодні в польській Екстралізі визначаться дві команди, які розіграють титул чемпіонів Польші 2013 року. Серед претендентів на звання чотири клуби - "Влукняж" Ченстохова, "Фалубаз" Зелена Гура, "Унібакс" Торунь і "Унія" Тарнув.


   "Влукняж" Ченстохова - "Унібакс" Торунь.  Початок матчу - 17:00. 

   (перший матч - 41:49)

   Першим фіналістом стане переможець саме цієї пари. Поєдинок в Торуні викликав масу незадоволення поведінкою на доріжці гонщиків "Унібакса", а також арбітра Войцеха Гродські, який протягом гонки декілька разів приймав неоднозначні рішення "в одну сторону". Травма Еміля Сайфутдінова разом з результатом першого матчу фаворитом пари роблять торуньчан. Однак в Ченстохові не падають духом, і всерйоз готуються вибороти путівку до фіналу. Лукаш Ковальські, віце-президент "Влукняжа":

  - "Торуньчани мають певний запас після першого матчу. Однак вісім пунктів переваги можна відіграти за два заїзди. Якщо згадати, що протягом першого матчу ми програвали з різницею у чотирнадцять очок, і змогли скоротити до "-8", можна вважати цей результат прийнятним. Шанси у нас є, і ми зробимо все для того, щоб у Ченстохові наші вболівальники побачили ще один матч улюбленої команди в цьому сезоні. Саме наші фанати повинні повести нас до фіналу. В їхній підтримці ми не сумніваємося. Ми знаємо, що вони вірять в нас і ми не маємо права підвести їхні сподівання".

   Президент "Унібакса" Матеуш Куржавські сподівається, що матч пройде у чесній спортивній боротьбі і у господарів не буде на першому плані стояти завдання помститися за травму Сайфутдінова:

  - "Мені дуже жалко Еміля і я йому бажаю найшвидшого повернення на доріжку. Войцех Гродські декілька разів переглядав повтори даної ситуації, і прийшов до висновку, що прийняв вірне рішення. Це є спідвей, тут постійно дуже великий ризик отримати травму. Знаю, що і без Еміля команда з Ченстохови докладе максимум зусиль для здобуття путівки до фіналу. Нам потрібно забути результат першого матчу і їхати в Ченстохові так, як ми це робили у себе вдома. Нас очікує надскладний поєдинок, в якому перевагою господарів буде переповнений стадіон їхніх вболівальників. Маю надію на те, що нам вдасться втримати свою перевагу".


   "Фалубаз" Зелена Гура - "Унія" Тарнув. Початок матчу - 19:45
   
   (перший матч - 43:47)

   В Тарнуві підопічні Марека Цешлака самі собі підписали, скоріше за все, "смертельний вирок". Мається на увазі, що навряд чи вдасться "Унії" втримати перевагу в чотири пункти на доріжці в Зеленій Гурі, де Ярек Хампель і Патрик Дудек почуваються королями. Маючи перевагу в 12 (!) очок за чотири заїзди до фінішу гонки тарнувці зусиллями Лагути і Колоджея (фальстарти) просто "розтринькали" її. Сьогодні в Зеленій Гурі господарям достатньо виграти один заїзд з рахунком 5:1, щоб вирівняти ситуацію. Патрик Дудек, гонщик "Фалубазу":

  - "Можна дивитися на результат першого матчу з двох сторін - чотири пункти переваги все ж за "Унією", однак і в нас шанси досить високі. Достатньо виграти подвійно один заїзд і ми зрівняємося з тарнувцями. Боротьба буде дуже цікава. Склад "Унії" дуже сильний, а також в них є найкращий тренер у світі, який в будь-який момент може вигадати таке, що для суперників буде справжньою несподіванкою. Та ми віримо в загальний успіх. У нас завдання одне - стати чемпіонами ліги".

   Артем Лагута відчуває за собою провину в тому, що "Унія" не змогла виграти перший матч з більш комфортною перевагою. В Зеленій Гурі він досить непогано почувається на доріжці і має надію на те, що так буде і сьогодні:

  - "Виграли домашній поєдинок, і це вже є дуже добре. Однак в Зеленій Гурі все буде набагато складніше. Там є Ярек і Патрик, які на домашній доріжці почуваються, як риба в воді. Очікую дуже цікавого і складного двобою. Це є спорт, і переможець може бути лише один. То ж нехай переможе сильніший!"







О.Кульбаченко




   

   
Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 820 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти