Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2016 » Март » 12 » ПІТЕР КІЛЬДЕМАНД: ХОЧУ БОРОТИСЯ ЗА МЕДАЛІ
00:58
ПІТЕР КІЛЬДЕМАНД: ХОЧУ БОРОТИСЯ ЗА МЕДАЛІ

У сезоні -2015 року Пітер Кільдеманд стартував у циклі Спідвей Гран-Прі як перший запасний. Замінивши Ярослава Хампеля, Кільдеманд взяв участь у 9 турнірах і зайняв в загальному заліку 9 місце.
Перед новим сезоном датчанин запевняє, що буде добиватися набагато більшого, ніж потрапляння у заповітну вісімку.
У минулорічних змаганнях Гран-Прі для того, щоб увійти до вісімки, данцеві не вистачило всього 4 очки. Всі етапи він закінчив із середнім результатом 10 очок, і, можливо, якби брав участь у всіх раундах, міг би поборотися навіть за подіум Особистого Чемпіонату Світу зі спідвею.

Сезон 2016 стане для датського гонщика першим в колі постійних учасників циклу, після того, як він отримав «дику карту» від організаторів. Сам Пітер не приховує, що націлюється на високе місце в генеральній класифікації.

- У Гран-Прі я. дійсно, хочу щось зробити. Я там не тільки для того, щоб зайняти місце в топ-вісім і не думаю про те, що б мені вдалося зберегти місце на один сезон. Я хочу боротися за медалі. Я знаю, що це високо поставлена планка, але це саме те, що я люблю. Звичайно, це буде дуже важко. Якщо чесно, я, буду дуже щасливий, якщо закінчу сезон в першій п'ятірці. Однак, звичайно, я хочу зробити все, щоб завоювати медаль,  - зізнався Пітер Кілдеманд.

У циклі Гран Прі 2015 року датчанин виступив відмінно. Йому вдалося перемогти перед своїми вболівальниками в Хорсенсі, крім того, Пітер посів третє місце в Кардіффі і проходив як мінімум до півфіналу у 8 з 9 турнірів, в яких стартував. 
- Це був для мене дуже хороший сезон. У минулому році я пропустив лише один півфінал, і я цьому дуже радий. У мене лише одне слабке змагання було в Маліллі. Сподіваюся, що мені вдасться зберегти цей високий рівень і проведу на кілька півфіналів і фіналів більше. Тоді буде зовсім добре. Я був, дійсно, задоволений всім, та й не тільки я - всією командою були дуже горді. Всі ми відчували, що заслужили бути там, де ми знаходимося, тобто в Гран-Прі. Це було здорово, тепер я. дійсно, відчуваю себе учасником цього циклу, - підкреслив він.

Незважаючи на те, що виходець з країни Гамлета привчив уболівальників до своїх високих результатів, постійна участь у престижній серії не стане для нього додатковим тиском. 
- Я просто відчуваю, що повинен їхати на своїх мотоциклах так, як це робив досі. Я поставив перед собою кілька цілей, які я хочу досягти. Більшого тиску, який покладаю сам на себе, ніхто на мене покласти не може, - підсумував Кільдеманд.

espeedway.pl

Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 677 | Додав: orest | Рейтинг: 4.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти