Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Апрель » 24 » Питання плати податків для гонщиків
22:58
Питання плати податків для гонщиків

   Останнім часом все більше розмов серед гонщиків польських ліг ходить стосовно плати податків. Багато з них вважає, що такі суми, які від них вимагають. є явно завишеними. Тим більше, що конкретного "тарифу" ніхто з них в очі не бачив. Дану ситуацію спробував прояснити віце-президент польської Екстраліги Річард Ковальські:

 - "Вважаю, що цю проблему потрібно вирішити найближчим часом. Гонщики і клуби не можуть нормально функціонувати в невідомості, що буде завтра, через різні формулювання податкових регламентів. Це є реальною загрозою для нашого спідвею. Змушені терміново це питання підняти, щоб розв'язати цю проблему. Ніхто не хоче ухилятися від сплати податків - ні гонщики, ні клуби. Всі сторони просто хочуть знати, "хто?, за що?, і скільки?" сплачує і буде сплачувати в майбутньому".

   Екстраліга уже звернулась з цим питанням до Міністерства Фінансів Польші. Найближчими днями повинна відбутись зустріч з міністром фінансів, на якій і буде остаточно вирішено, скільки податків повинні сплачувати гонщики. 

Чудова новина для всіх любителів спідвею! Уже цього тижня на нашому сайті стартує конкурс прогнозистів! Усіх азартних вболівальників цього видовищного виду спорту ми запрошуємо долучитися до нас! Протягом року Вам гарантована цікава боротьба за титул кращого знавця спідвею, а найкращі отримають призи! Детальніше:

speedway-rivne.at.ua/news/start_konkursu_prognozistiv/2014-04-22-2890

Ми в VKontakte : vk.com / speedway_rivne_at_ua
Ми в Facebook : facebook.com/speedway.rivne.at.ua

Польські ЗМІ

 

 

 

 

Категорія: Екстраліга |
 
Переглядів: 491 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти