Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Январь » 21 » Підтримка Євромайдана
14:06
Підтримка Євромайдана
   Вже два місяці продовжується боротьба мирного населення з бандитською владою, яка і раніше не прислухалась до звернень своїх жителів, а тепер навіть застосовує силу, щоб люди мовчали.

   
   Однак мовчати вже стає нестерпно. Останньою краплею терпіння стали прийняті 16 січня закони, які ще більше "обезправили" український народ. Наш так званий "Президент" дав команду своїм "бійцям" всілякими методами змусити відступити опозицію від вимог про краще життя, а сам особисто боїться вийти до людей і просто вислухати їхню думку. Звісно, легше йому сидіти в Межигір'ї і віддавати вказівки "продажним" людям, які давали присягу свого часу захищати український народ, бити і калічити тих, хто бореться за краще майбутнє не лише своє і своїх дітей, але і за дітей тих самих "правоохоронців" і "беркутівців"... Тільки вони чомусь цього не розуміють. Або, можливо, бояться розуміти... 

   Скільки це все ще буде тривати і чим все завершиться - незнає ніхто. Нам залишається тільки одне - не "вестись" на провокації зі сторони влади, так як провокувати людей на грубість і насильство - це все, що дуже добре вміє робити це "бандитське стадо"...


   Яскраво виражена діяльність "бандитів" у зверненні до громадян України одного з депутатів "Партії Регіонів":

«Уважаемые граждане! В Партии Регионов тоже есть люди. ДА, конечно, в наших рядах большинство бизнесмены с криминальным прошлым которые просто защищают свой бизнес через депутатство, но есть и такие кто верил в слова Януковича , когда он говорил: » деньги , деньгами , но для государства должны работать.

Оказалось, что это коварная ложь. Хочу Вам сказать, что даже те, что пришли в Партию ради бизнеса ненавидят Януковича. Мы за один месяц потратили столько денег, что не заработали за четыре года. Он заставил каждого депутат ПР сбросить на «общак » сначала по $ 200.000 депутатов ВРУ и по 50.00 депутатов городских советов . Я отдал чутьли не последние деньги, которые хранились в доме.

Кто-то из моих коллег действительно одолжил эти деньги, так как каждому из нас лично угрожали тюрьмой. По моей информации недовольство депутатов действиями Януковича достигает пика.

Поскольку несколько дней назад нам снова сказали скидыватся. Народ! Если Вы дожмете его извне, мы обещаем сделать партийный переворот. Уже есть составленный план . Нас много. Мы сделаем переворот за несколько часов, только бы знать, что народ дожал его ! » — Пишет в своем обращении депутат, имя которого пообещали не публиковать по мотивам безопасности.


   Кожен з нас може долучитися до підтримки Євромайдану. Навіть люди, які просто фізично не можуть допомогти протистояти "бандитам", мають змогу взяти участь у цих акціях протесту. Зокрема, на сторінці Євромайдану на Facebook склали список медичних засобів, які найбільш необхідні у максимальних кількостях для надання допомоги потерпілим:

- респіратори (!!)
- гемостатичні губки
- лідокаїн у ампулах по 2 і 5 мл. – 2%
- шовний матеріал (нитки) з голкою
- голкотримачі
- затискачі хірургічні
- ножиці
- пінцети хірургічні
- серветки марлеві стерильні для перев’язок
- медичні маски (бажано марлеві)
- пантенол спрей
- спиртові серветки
- термальна вода у спреї
- еластичні бинти
- лейкопластирі в котушках.

Усі медичні засоби просять приносити у Київський Будинок профспілок, 3-й поверх, каб.320 у будь-який час.

Телефон медслужби +38 (063) 197 0303.

   Також 27 січня у Львові відбудеться благодійний концерт в НК "Millenium". Початок - в 19:30. Більш детальна інформація за наступним посиланням: http://madeinfuture.org/category/news/








 


    
Категорія: Інше |
 
Переглядів: 804 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 4.7/12
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти