Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Февраль » 24 » Перші заявки на SBP
13:10
Перші заявки на SBP
   До офіційного старту сезону залишилось трошки більше одного місяця. Уже 28 березня в Торуні відбудеться перший з трьох запланованих етапів Speedway Best Pairs Cup, організований польської фірмою One Sport спільно з титульним медіа-спонсором змагань - телеканалом Evrosport.

   Боротьба між One Sport і BSI за лідерські позиції у світовому спідвеї розгортається давно. Британці, в знак протесту на організацію SBP і SEC, заборонили гонщикам своєї країни брати участь у цих змаганнях. Впевнений, що тому ж таки Таю Воффіндену було б дуже приємно поборотись за ще один титул у своїй кар'єрі, однак Полу Белламі і його BSI через свої дурні принципи на це наплювати...

   Недаремно говорять, що "немає зле, щоб не вийшло на краще!". Місце британської команди в Speedway Best Pairs Cup займуть гонщики Латвії, і у нас буде за кого по-вболівати протягом трьох видовищних гонок! І, хоча офіційної подачі заявки ще не було, в тому, що ставка робитиметься на Кястаса Поуджукса і Анджея Лебєдєва сумнівів немає. Відкритим залишається лише питання резервного спортсмена. Скоріше за все, ним стане В'ячеслав Геруцький.

  Зате остаточно визначилася зі складами трійка головних фаворитів змагань. Першими офіційну заявку зробили австралійці. Менеджер "Кенгуру" Джек Лемон дивувати не став - Дарсі Ворд і Кріс Холдер відмінно знають всі плюси і мінуси "МотоАрени" в Торуні. Залишилось обрати лише "запасного". Ним має стати один з четвірки кандидатів - Трой Батчелор, Дейві Ватт, Камерон Вудварт чи Джейсон Дойл. 

  Польські вболівальники і експерти уже в очікуванні очного протистояння австралійської молоді з польськими "вишибалами" Голлобом і Медзинським. І "Худий", і Медзяк також знають торунську доріжку "як своїх п'ять пальців". Відмінно знають і те, як і в якому місці можна "виключити" конкурента з боротьби таким чином, щоб виглядало правдоподібно до спортивної боротьби. Це у них не забрати, і про це знають всі, а особливо добре пам'ятає Еміль Сайфутдінов... Резервним гонщиком Марек Чесляк вибрав Патрика Дудека, який в "заочному" протистоянні завоював більше довіри тренера, ніж Мацей Яновські. Звісно, знову впадає в очі факт відсутності, як і минулого року, кращого польського гонщика сучасності Ярека Хампеля... Ну, як говорять, Мареку Чесляку видніше... Відповідальність за результат лежить на ньому.

  Судячи по минулому сезону пара з Данії Нікі Педерсен - Нільс Крістіан Іверсен виглядає найбільш потужною! Триразовий чемпіон світу, бронзовий призер минулорічного розиграшу Гран-Прі і віце-чемпіон Європи 2013 року - такі досягнення датських спортсменів змушують остерігатись їх як поляків, так і австралійців! І, хоча ходять розмови, що Нікі не може їздити в парі, знаючи його професіоналізм можна не сумніватися, що командна робота з Іверсеном буде проведена відповідально і вони будуть битися до останнього за перемогу не лише на першому етапі в Торуні, а й у загальному заліку! Немаловажну роль повинна відіграти і спортивна злість на FIM, яка поставила Педерсена перед нелегким вибором. В резерві у датчан - Мікаель Єпсен Єнсен. 

   Команди Росії, Швеції, Німеччини і Латвії офіційних заявок поки-що не оприлюднили.

   Календар Speedway Best Pairs Cup:

1-й етап - Торунь (Польша)   28.03.2014
2-й етап - Ландшхут (Німеччина)   10.05.2014
3-й етап - Ескільстоун (Швеція)   23.05.2014






 

      
Категорія: Інше |
 
Переглядів: 540 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти