Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2014 » Февраль » 14 » Перші втрати BSI
01:12
Перші втрати BSI
   Після скандального рішення FIM про заборону учасникам Гран-Прі виступати у будь-яких континентальних змаганнях (SEC і Speedway Best Pairs), як і передбачалось, пішли перші серйозні втрати світової серії. Початок поклали провідні компанії-спонсори, такі як NICE і FOGO!


   Фірма NICE опікувалась двома польськими гонщиками - Ярославом Хампелем і Кшиштофом Кашпчаком. Таке рішення прокоментував директор NICE Адам Кружинські:

 - "Через те, що FIM змушує вибирати спортсменів між Гран-Прі і SEC, ми змушені припинити співпрацю з Ярославом Хампелем і Кшиштофом Кашпчаком. Для нас SEC - набагато цікавіший варіант. Цей турнір мають змогу спостерігати на каналі Evrosport у всьому світі, чого немає Гран-Прі. Наша співпраця з цими гонщиками може бути продовжена, але тільки не під час їхніх стартів в Гран-Прі".

   За інформацією польських ЗМІ, щорічно від NICE Хампель отримував близько 120 тисяч польських злотів, а Кашпчак - 40 тисяч.


   Відразу після цього таке ж рішення прийняли і в FOGO. Ця фірма була безпосереднім спонсором Гран-Прі з 2011-го року. Адам Голінські (прес-служба фірми FOGO):

 - "Беручи до уваги рішення FIM, яке поставило гонщиків перед не легким вибором, ми прийняли рішення не спонсорувати більше етапи циклу Гран-Прі".

   Ось так - коротко і зрозуміло! Про те, що SEC в даний момент уже значно переважає в популярності Гран-Прі визнають всі... Окрім, мабуть, лише BSI! 

   Далі буде...




 
Категорія: Гран-прi |
 
Переглядів: 590 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти