Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2017 » Март » 15 » Перші тренування Фалубазу
13:30
Перші тренування Фалубазу

  Марек Цешляк вже на початку сезону каже, що вибір для нього буде складним. - Шкода буде когось посадити на лаву запасних - розповідає тренер та переконує, що його спортсмени знаходяться у добрій формі.

 

      Фалубаз вже розпочав тренування в Острув-Вєлькопольському У вівторок команда Марка Цешляка приїхала у Равіч. Участь у тренуванні взяли Андрій Карпов, Патрик Дудек, Ярослав Хампель, Пьотр Протасєвіч, Себастіан Нєджвєдж, Алекс Згарджінські, Матеуш Бужинські. Забракло лише Якоба Торсселла, який приєднається до команди у суботу. Тоді відбудеться спаринг у Ченстохові.

        У середу спортсмени Фалубазу розпочнуть тренування на власному треці, який знаходиться у хорошому стані. Також, до цих тренуваннь приєднається Джейсон Дойл, який ще у вівторок приїхав до Польщі.

        З тренуваннь, які вже відбулися, дуже задоволений тренер. - Перше враження, яке зробили на мене спортсмени - є дуже позитивним. Відомо, що це лише очна оцінка, але на треці вони виглядають суперово. Ніхто не відстає. На сьогоднішній момент, не можу сказати, хто з них слабший, але на жаль мені треба буде когось посадити на лаву запасних. - розповів тренер команди.

        Марек Цешляк не скриває, що найбільше він задоволений Ярославом Хампелем, в якого він бачить більшу впевненість у собі порівняно з минулим сезоном. - Знав, що інші будуть показувати добрі результати, але він мене вразив психічним настроєм. Різниця з минулого року є очевидна. Відомо, що йому ще потрібна практика, але цей Ярек має вже впевненність у собі. Є вже на правильній дорозі, щоб повернутися до своєї форми. - розповів тренер.

Джерело: sportowefakty.wp.pl

Переклад: Юрій "YuriyMushyn" Мушинський

Категорія: Інше |
 
Переглядів: 788 | Додав: YuriyMushyn | Рейтинг: 3.7/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти