Переклад

Статистика




Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Головна » 2012 » Май » 5 » ПАВЛО КОНДРАТЮК: "ХОЧУ ВИСТУПИТИ В ГРАН-ПРІ"
11:57
ПАВЛО КОНДРАТЮК: "ХОЧУ ВИСТУПИТИ В ГРАН-ПРІ"
   Новостворений спідвейний клуб MIR взяв курс на підготовку місцевої молоді. Motorsport International Rivne існує лише два місяці, а результат роботи уже помітний. Кандидат до юніорської збірної України Павло Кондратюк показав пристойний результат у спарингу з тольятинською "Мега-Ладою", а в минулу середу на офіційній презентації команди став одним з найкращих гонщиків "двобою". Такі успіхи юний рівненчанин пов'язує з народженням на спідвейній карті України нового клубу.
 
 
  - "У нас в даний момент дуже класна команда! Гадаю, що в MIRa є великі перспективи уже в найближчому майбутньому. Сергій Пелешок не шкодує ні грошей, ні свого часу для клубу. При цьому, гроші вкладаються в розвиток місцевого спідвею, в місцевих гонщиків, а не віддаються великими сумами легіонерам. У нас є все, що потрібно для досягнення результатів, потрібен лише час. Чесно кажучи, за ці два місяці Сергій Пелешок зробив для нас більше, ніж попередні керманичі за три роки" - сказав Павло.
 
 
   Планів на сезон Кондратюк серйозних немає, однак з появою MIRa сподівається на регулярну практику, що для юних спортсменів є найголовнішим на даному етапі їх розвитку. Не відкидає Павло і можливості стартів на міжнародній арені уже в цьому сезоні:
 
 
  - "Дуже хочеться випробувати себе на міжнародному рівні. У мене вже була можливість стати учасником кваліфікації особистого чемпіонату світу серед юніорів у Німеччині. Проте запрошення прийшло на адресу "Каскаду", а мене повідомили про це лише за п'ять днів до гонки. Звісно, в такі короткі терміни нереально виробити паспорт і візу".
 
 
   Спідвеєм Кондратюк займається п'ять років. Вперше таке бажання виникло у тринадцятирічному віці:
 
 
  - "Це сталось в 2007-му році. Батьки відреагували по-різному: батько сам мене туди відправив, щоб я придивився і вирішив, чи хочу цим займатись. А от мама дотепер не ходить на гонки з моєю участю:). Уже через рік я дебютував у змаганнях, щоправда на 125cc. Сталось це у Рівному. Незабаром дебютував і на "дорослому" мотоциклі в чемпіонаті України серед юніорів. Були у мене перемоги в заїздах, однак в призери гонки поки-що не потрапляв".
 
 
Кондратюк лідирує в заїзді
 
 
   За плечами Павла уже достатня кількість проведених гонок на українських треках. Однак виділити хоча б одну юніор не може:
 
 
  - "Важко сказати, яка гонка запам'яталась найбільше. На жаль, в Україні змагання проводяться не так часто, як цього хотілося б, тому намагаюсь з кожної гонки щось закласти у своїй пам'яті. Всі вони по-своєму цікаві. Приємно, що чим далі, тим цікавіші:). Можливо, остання гонка була найбільш вдалою поки-що в плані результату. Мені віддали мотор Володимира Омельяна і мене поперло!"
 
 
   Не забув згадати Павло і про своїх кумирів. Дуже приємно, що такими у нього є два наших гонщики - Ігор Марко та Віктор Гайдим. З теперішніх спортсменів виділити когось не може. А ось свою мрію приховувати не став. Звісно, що пов'язана вона зі спідвеєм:
 
 
  - "Навряд чи є в світі спідвеїст, який ніколи не мріяв про участь у Гран-Прі. Це ж саме стосується і мене. Дуже хочу виступити хоча б на одному етапі серії. Якщо моя мрія здійсниться, можна буде сказати, що я провів вдалу кар'єру гонщика!"
 
 
Ціленаправлений Павло Кондратюк
 
 
 
 
 
 
 
   
 
 
  
Категорія: Гонщики |
 
Переглядів: 1144 | Додав: jktu86 | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Співпраця

Пропозиції про співпрацю за телефоном +380634472537 або за адресою rivne.speedway@gmail.com

Фейсбук

Вхід

Привет: Заблукавший

Гость, мы рады вас видеть. Пожалуйста зарегистрируйтесь или авторизуйтесь!


Знайти